Reservdelssäljare till vår anläggning i Bromma

Reservdelssäljare till vår anläggning i Bromma

Till vår eftermarknadsavdelning i Bromma söker vi nu en reservdelsperson att vara länken mellan slutkund och vår verkstad.
Är det du – tveka inte att söka!

Om rollen

Vår anläggning i Bromma expanderar och söker därför en reservdelsman/kvinna som kan komma in och stärka upp vårt team ytterligare.

Du kommer att arbeta både direkt mot kund, genom vår reservdelsbutik, och mot våra mekaniker i verkstaden. Arbetet kommer att innebära både försäljning, beställning samt plockning av reservdelar och tillbehör.

Mot kund kommer arbetet att innebära ordermottagning både över disk, telefon och mejl, arbete med lagerhantering, inventering samt leveranskörningar.

Ditt arbete kommer att innebära att du arbetar mycket mot både slutkund, verkstad samt leverantörer, vilket ställer krav på en hög servicenivå samt en vilja att lösa problem.
Eftersom arbetet kan innebära att du arbetar med många parter samtidigt så krävs också att du har en effektiv kommunikation med de inblandade och hela tiden

Din profil

Du har intresse för bilar och har kunskap om hur de rent tekniskt hänger ihop för att snabbt kunna hjälpa kunder, som kanske inte är lika väl bevandrade i det tekniska, hitta rätt.

En stor merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat inom serviceyrken.

Du måste ha vana av att använda telefon och dator som arbetsredskap. Extra positivt om du har erfarenhet av affärssystemet Kobra.

Det är viktigt att du är stresstålig, att du är noggrann och att du besitter social kompetens.

B-körkort är inget krav, men är en stor fördel om du har.

Du ska behärska svenska språket, både i tal och skrift. Även god kunskap av engelska är en stor merit, då en del reservdelskataloger endast finns i det engelska språket.

Viktigast av allt är dock att du har en förmåga att sätta kunden först och att du alltid strävar efter en så hög servicenivå som möjligt.


Ansökan


Skicka din ansökan direkt till Servicechef Remzi Basberber. Ansökan ska vara inne senast 31/5, men tänk på att tjänsten kan tillsättas innan detta om vi hittar rätt person.
Mer info
Kontaktperson Remzi Basberber
Telefon 08-546 328 08
Email Mejla Remzi Basberber
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mbil.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (35 dagar kvar)