Företagssäljare, Nissan

Företagssäljare, Nissan

Mobility Motors i Sätra växer och vi letar nu efter ytterligare en fleetsäljare som kan stärka upp vår organisation. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med både nya och befintliga kunder.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär främst försäljning av nya transport- och personbilar från Nissans starka modellflora till företag och organisationer. Du kommer att, framförallt, röra dig inom transportbilssektorn och både söka och upprätthålla kontakt med små och mellanstora företag. Både kontakt med våra befintliga kunder och uppsökande verksamhet kommer att vara en viktig del av jobbet. Det är viktigt att du förstår, och brinner för, att skapa långsiktiga relationer och att skapa ett mervärde för kunden genom att leverera den typ av helhetslösningar som vi har möjlighet att göra, tack vare vårt modellprogram och kontakt med tredjepartsleverantörer.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du kommer jobba proaktivt för att marknadsföra oss mot företag med fokus på att presentera vårt breda modellprogram. Du kommer också hantera provkörningar samt svara på frågor om våra olika produkter och tillval, både i vår hall samt via telefon och mail. Tillsammans med Sveriges vassaste Nissan-team hjälps ni också att hålla vårt moderna showroom i tipp-topp skick för de kunder som besöker oss.

Kvalifikationer
Erfarenhet som bilsäljare är inget krav, men givetvis en stor fördel. Någon form av bevisad försäljningserfarenhet bör du dock kunna visa upp, och då gärna med inriktning mot företagskund. Du ska ha ett gott sinne för siffror och affärer samt drivas av höga mål. Eftersom du arbetar mot företag ska du ha god kunskap i företagsekonomi och är relationsbyggande. Du arbetar strukturerat, har en god administrativ förmåga och gillar att arbeta i team. Självklart brinner du för att nå avslut med våra kunder.
Har du dessutom erfarenhet av upphandlingsförfarande så är det en stor fördel.
B-körkort är ett krav, likaså att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats hos Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare. Vidare så kommer du att utgå ifrån vår anläggning i ett av de områden i Sverige där andelen företagare är absolut högst, vilket så klart påverkar mängden potentiella kunder positivt. Just anläggningen är också en av Sveriges mest moderna och största Nissan-anläggningar och gänget som verkar här är absolut ett av landets bästa!

Välkommen att bli en del av vårt team!

Vänligen observera att urval sker löpande och att positionen kan fyllas i förtid. Ansök därför gärna så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Piero Di Stefano
Email Mejla Piero Di Stefano
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mbil.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VARFÖR SKA MAN JOBBA HOS MOBILITY MOTORS?

Frågar du oss som faktiskt jobbar på företaget så är det för att arbetsklimatet är så fantastiskt bra! Trots företagets storlek så är det alltid en familjär ton medarbetare emellan och mycket samarbete mellan våra fyra anläggningar.

Vi lägger också stor vikt vid att utbilda vår personal - både internt och externt - och tillämpar ett aktivt medarbetarskap där man som medarbetare har stor möjlighet att påverka sitt arbete. Vid intresse är det också vanligt att vi utökar medarbetarens ansvarsområden.

Mycket fokus läggs annars vid just arbetsklimatet.
Vi är ISO 9001-certifierade av den anledningen och ser ofta över de rutiner vi arbetar efter för att se till att arbetet ska fortlöpa så smidigt och effektivt som möjligt.
Detta grundar sig i att vi tror att nöjda kunder börjar med engagerade och nöjda medarbetare.

I slutänden är det ändå möjligheten att arbeta inom en av de absolut starkaste organisationerna inom Nissan i Sverige.
Vi står årligen för ungefär en fjärdedel av alla nya Nissan som säljs i Sverige och har fyra fullserviceverkstäder som sedan också ser efter dessa bilar i nästa led.