Fastighetsskötare med kunskap inom VVS (Stockholm)

Fastighetsskötare med kunskap inom VVS (Stockholm)

Om tjänsten

B3P är ett bemanning och rekryteringsföretag som sätter prestation i fokus. Vi söker ständigt nya duktiga medarbetare som värderar sitt arbete och yrkesroll.

För kunds räkning söker vi nu en fastighetsskötare med kunskaper inom VVS. Arbetet är belagt i Stockholms stad på ett fantastiskt kontor lokaliserat med utsikt över vattnet.

Att arbeta som fastighetsskötare innebär mycket kundkontakt vilket kräver att du inte bara är tekniskt kompetent utan även trivs att samtal med kunder. En vanlig dag innebär arbeten hemma hos kunder och kan bestå av allt i från att hjälpa till med enklare montering i deras hem till att arbeta med större renoveringar och uppgraderingar som fastigheterna ständigt genomgår. Vår kund vill nu komplettera sitt team med en driftig person som även har VVS kunskap/bakgrund.

Kvalifikationer

Du trivs med att arbeta med människor och ser dig själv som en problemlösare och är bra på att kommunicera. Du är en händig person med förmåga att planera ditt arbete självständigt och samtidigt trivs du med att arbeta med kollegor i team. För att vara framgångsrik i tjänsten krävs det att du är mycket service- och kundinriktad. Du är social, engagerad och resultatinriktad. Vidare har du även stor ansvarskänsla och ger ett pålitligt intryck samt har ett gott ordningssinne Krav för tjänsten är B-körkort. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenhet inom VVS.

Du erbjuds

100% tillsvidaretjänst

Lön enligt kollektivavtal

Start: När vi finner rätt person för arbetet/efter semestertider

Ansökan

B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.

Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor.

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 aug (17 dagar kvar)