QRF - Båtförare med Klass VIII eller klass VI

QRF - Båtförare med Klass VIII eller klass VI

Båtförare med Klass VIII eller Klass VI,

Vi söker dig som är utbildad och erfaren båtförare för att ta befälet över Qrooz Charters fartyg samt andra partners fartyg som utgår från Strandvägen i Stockholm. Det är fartyg som kräver att man har lägst Klass XIII. Fartygstyperna tar från 8-70 passagerare och används för event som konferenser, bröllop, möhippor, svensexor och andra typer av event. Kortaste körtid är 3 h.

Du som fartygsbefäl med ställföreträdare (vid behov) kommer 30 min innan avfärd iordningställa fartyget för att kasta loss. Därefter kommer ni att framföra fartyget enligt angiven rutt. Väl åter i hemmahamn, alt. på väg tillbaka, kommer ni att iordningställa fartyget till ursprungligt skick. Kortaste arbetstid är 3 h.

Vem är du?

Vi söker dig som är säkerhetsmedveten, social och utåtriktad som trivs i rollen som fartygsbefäl. Du är en noggrann och serviceinriktad individ som handlar efter vikten av att upprätta hålla lugn och professionalism över tid. Du svara gärna på frågor och hjälper gärna både passagerare och kamrater. Inom ramen för din huvudsakliga sysselsättning har du möjlighet att i viss utsträckning kunna planera när du är friställd för att ta rollen som fartygsbefäl.

Krav
  • Genomförd värnplikt/GMU i svenska Försvarsmakten med goda vitsord
  • Innehar Fartygsbefäl Klass VIII alt. Klass VI
  • Gedigen erfarenhet av att framföra båt
Mer info
Kontaktperson Jimmy Dihang
Telefon 0704719686
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 4 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.