Erfaren redovisningskonsult eller ekonomiassistent

Erfaren redovisningskonsult eller ekonomiassistent

Erfaren redovisningskonsult eller ekonomiassistent

Vår förväntan på dig

Du har kunskaper motsvarande en redovisningskonsult eller en ekonomiassistent (kunskap motsvarande en utbildning på yrkeshögskolan). Hur du förvärvat dina kunskaper är inte avgörande men du har flerårig dokumenterad yrkeserfarenhet från redovisningsbranschen. Du kan utföra alla göromål som förekommer på en bokföringsbyrå från ax till limpa dvs. från sortering av underlag. Kunskap om bokslutsarbetet, årsredovisning och deklaration är meriterande.

Som person är du flitig och vänlig samt intresserad av att samarbeta med kollegor och kunder.

Om tjänsten
Heltid 40 timmar i första hand
Tillträde snarast
Lön enligt överenskommelse
Semesterlagen tillämpas
Avtalsförsäkringar finns
Medlem i Almega Tjänsteförbunden/Svenskt Näringsliv

Om ansökan
Ansökan ska omfatta ett kort personligt brev, meritförteckning och två referenser. På grund av arbetsbelastning undanber vi oss kontakt per telefon. Frågor och ansökan sänds till info@mikro.nu ange "ansökan redovisningskonsult/ekonomiassistent" på raden för ämne.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en bokföringsbyrå som bedriver verksamhet sedan 30 år. Vi är sju medarbetare som behöver förstärkning av en kunnig och rutinerad arbetskamrat. Just nu arbetar vi hårt med digitalisering.
Våra kunder bedriver verksamhet i de flesta bolagsformer. Vi upprättar grundbokföring, avstämning, bokslut, årsredovisning, deklaration, lönberedning. Utöver detta besvarar vi personalfrågor och utför vissa juridiska tjänster. Byrån finns i Mälarhöjden nära tunnelbana Axelsberg.