Erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör

Vår förväntan på dig

Vi söker nu en rutinerad löneadministratör till vår bokföringsbyrå. Vi söker en prestigelös person med stort intresse för lönehantering. Du har dokumenterad erfarenhet av löneadministration och eftergymnasial utbildning inom lön, gärna från yrkeshögskolan. Denna tjänst kombinerar löneadministration och personaladministration och utförs i ett nära samarbete med byråns kunder och övriga medarbetare.

Du ska fungera som vår expert inom lön och personaladministration. Detta innebär att du ska ge dina kollegor stöd och kunderna korrekt information och stöd i deras roll som arbetsgivare.

Som person är du flitig, vänlig samt intresserad av att samarbeta med kollegor och kunder. Du är ansvarstagande, samarbetsvillig och positiv till att ta ansvar för nya arbetsuppgifter. Denna tjänst innebär att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Om tjänsten
Heltid 40 timmar i första hand
Tillträde snarast
Lön enligt överenskommelse
Semesterlagen tillämpas
Avtalsförsäkringar finns
Medlem i Almega Tjänsteförbunden/Svenskt Näringsliv

Om ansökan
Ansökan ska omfatta ett kort personligt brev, meritförteckning och två referenser.

På grund av arbetsbelastning undanber vi oss kontakt per telefon. Frågor och ansökan sänds till info@mikro.nu ange "ansökan löneadministratör" på raden för ämne.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en bokföringsbyrå som bedriver verksamhet sedan 30 år. Vi är sju medarbetare som behöver förstärkning av en kunnig och rutinerad arbetskamrat. Just nu arbetar vi hårt med digitalisering.
Våra kunder bedriver verksamhet i de flesta bolagsformer. Vi upprättar grundbokföring, avstämning, bokslut, årsredovisning, deklaration och lönberedning. Utöver detta besvarar vi personalfrågor och utför vissa juridiska tjänster. Byrån finns i Mälarhöjden nära tunnelbana Axelsberg.