Servicetekniker till Miele - Stockholm, Göteborg och Malmö

Servicetekniker till Miele - Stockholm, Göteborg och Malmö

Efter genomgången utbildning kommer arbetsuppgifterna att bestå av service på Mieles alla produkter. Arbetet utförs i huvudsak på "fältet", men även i våra verkstäder.

Vi ser gärna att du har kompetens att arbeta med våra kylprodukter. En elteknisk utbildning underlättar vid schemaläsning och felsökning.

Vi söker dig som har god servicekänsla och ett gott ordningssinne samt är välstrukturerad och har ett glatt och trevligt uppträdande.

Vi tror att du har några års erfarenhet och goda referenser från liknande arbetsuppgifter. Du kommer att tilldelas ett eget servicedistrikt varför körkort är ett måste.

Vårt huvudkontor ligger på Industrivägen 20 i Solna.

Välkommen med din ansökan till servicechef Mikael Hultgren via mikael.hultgren@miele.se. Intervjuer kommer att ske löpande.
Mer info
Telefon 08-562 29 000
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.miele.se
Sista ansökningsdag 16 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte
Miele-koncernen ca 4 miljarder € . Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer.

Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 120 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

Mer information om Miele finns på www.miele.se