Flera säkerhetstekniker sökes till Midroc Security i Stockholm

Flera säkerhetstekniker sökes till Midroc Security i Stockholm

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god gemenskap, sammanhållning och trivsel. Har du erfarenhet av säkerhetsbranschen? Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete i ett stabilt företag med ambitionen att göra samhället bättre? Sök tjänsten som säkerhetstekniker hos oss!
Om oss
Vi inom Midroc Security arbetar med olika spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra företagskunder som finns inom olika branscher och områden. Vi arbetar leverantörsoberoende och har ett brett utbud av system eftersom vi alltid skräddarsyr säkerhetsanläggningar efter varje kunds behov. Är du nyfiken på vad vi arbetar med så kan du läsa mer om vårt kunderbjudande här

Om arbetet
Vi behöver omgående förstärka våra projekt- samt serviceteam med flera säkerhetstekniker. Vi söker dig som triggas av problemlösning och felsökning av säkerhetsanläggningar.
Du har erfarenhet från säkerhetsbranschen och tidigare vana vid dator- och nätverkslösningar. Självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt hantering av brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är meriterande.
Vi är ett team där alla hjälps åt och rycker in där det behövs för att lösa kundens uppdrag. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas. Då vi utför service krävs det att du är svensk medborgare, behärskar svenska både i tal och skrift, har giltigt körkort (B) samt är ostraffad.

Din anställning
Förutom engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!
Övrigt Registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister kommer efterfrågas innan anställning. Vi avser i nuläget anställa 4 personer, tillsvidareanställning med tillträde snaras. Placeringsort är Stockholm och kontor i Bromma.

Låter det intressant?
När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där karriärvägarna är många. Ta nu chansen och bli en del av vårt team.
Vi ser framemot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag.
Om du har frågor om tjänsten, hör av dig till Anders Carlsson Avdelningschef för Security Öst på telefon: 010-470 77 27

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (4 dagar kvar)