Avdelningschef Fastighetsautomation, Stockholm

Avdelningschef Fastighetsautomation, Stockholm

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Brinner du för fastighetsautomation?
Vill du anta utmaningen att leda och utveckla vår avdelning i Stockholm?

Om rollen
Vi erbjuder nu en spännande roll som Avdelningschef i Stockholm där din uppgift blir att bygga upp och utveckla en nystartad avdelning. Du kommer att ha personalansvar samt vara ansvarig för avdelningens ekonomiska verksamhet inkluderat affärs- och säljansvar. Du kommer att ingå i regionens ledningsgrupp, där du förväntas bidra till verksamhetens utveckling och du rapporterar till Regionchef Stockholm. Fokus kommer att ligga på att du tillsammans med ditt team skapar tillväxt i regionen.
I rollen ingår ansvaret att sälja vårt egenutvecklade överordnade system Zaphir samt du kommer att vidareutveckla systemet och även bidra till att säkra teknisk kvalitet i de projekt vi levererar. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor och medarbetare med hög kompetens i Sverige samt även i Norge där vi har utvecklat Zaphir. För att trivas hos oss behöver du gilla en organisation med öppen företagskultur och korta beslutsvägar samt motiveras av att se andra medarbetare växa.

Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av både ledarskap och säljarbete liksom erfarenhet och kunskap från fastighetsautomation där du tidigare har arbetat som Automations ingenjör, tekniker eller konsult. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med att sälja överordnade system och fastighetsautomations system.
Du känner dig trygg i ditt ledarskap och har god förmåga att hantera relationer där du förstår vikten och fördelen av att vara lyhörd, vara en god kommunikatör samt att lösa utmaningar på ett konstruktivt och prestigelöst sätt tillsammans med dina medarbetare och kunder.
Vidare ser vi att du har ett utvecklingsorienterat förhållningssätt och är en person med god initiativförmåga, bra driv och framåtanda samt är genuint intresserad av teknik och att genomföra hållbara affärer. Det är av vikt i rollen att du kan planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt likväl som att du själv inneha en drivkraft gällande ständig förbättring inom ditt område och har en vilja att sälja, leverera produkten och kompetensen.

För att klara av rollen behöver du:
  • Relevant utbildning inom fastighetsautomation/teknik från högskola eller motsvarande samt god ledarerfarenhet.
  • Erfarenhet från sälj och fastighetsautomation som Automations ingenjör, tekniker eller konsult.
  • Branschkunskap och kunskap av att tolka avtalsformer
  • Flytande språkkunskaper i engelska och svenska, såväl muntligt som skriftligt
  • Affärsmässig och kommersiell förståelse, kunna se helheten och kunders behov
  • Ledarerfarenhet från linjearbete och arbete med att utveckla effektiva team
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från närliggande branscher.
Vi erbjuder
En spännande roll där du får möjlighet att leda arbetet och vidareutveckla Fastighetsautomation i Stockholm i ett framgångsrikt bolag som växer och ger möjlighet till vidareutveckling, samtidigt som vi värnar om att behålla vår familjära kultur. Vi erbjuder dessutom goda förmåner samt fantastiska kollegor att jobba tillsammans med.

Låter det lockande? Varmt välkommen att sända oss din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.