Servicestjärna för jobb i reception start augusti

Servicestjärna för jobb i reception start augusti

Om tjänsten
Nu finns chansen till ett riktigt spännande arbete i en social miljö med härliga kollegor - rollen som receptionist med start i sommar kan bli din! Är du en servicestjärna som vill ta dig an nya utmaningar och gillar att överträffa kundernas förväntningar är det här ett perfekt tillfälle att få in en fot hos oss och någon av våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Vara ansiktet utåt för företaget och välkomna gäster med service i världsklass
 • Ta hand om telefon och mail
 • Kontakt med leverantörer
 • Administrativa uppgifter
 • Bokningar och beställningar
 • Agera moodmanager och ta hand om såväl besökare som medarbetare

Vem är du?

Du är en riktigt servicestjärna, kanske tar du snart studenten snart och du brinner för det personliga mötet. Vi söker dig som vill ha ett För att passa i rollen tror vi att du är en person som är ansvarstagande, social och organiserad. Du är proaktiv, positiv och lösningsorienterad.

Krav
 • Har erfarenhet av tidigare arbete inom service
 • Gymnasieexamen eller högre
 • Tekniskt duktig och IT-mognad
 • Arbetat med Office-paketet samt meriterande med andra system
 • Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska

Om Middlepoint

På Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019 och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi har självklart kollektivavtal samt är ISO-certifierade inom miljö och kvalité.

Om anställningen
Anställningen har start i augusti. Vi ser gärna att du vill jobba minst ett år innan du ska vidare på nya äventyr. Du arbetar heltid måndag-fredag och arbetstiderna är kontorstider men anpassade efter verksamheten.
Det finns även möjlighet för tidigare start.

Som anställd på Middlepoint så erbjuder vi, förutom kollektivavtalets förmåner, även b.la. friskvårdsbidrag, roliga friskvårdsaktiviteter, löpande utbildning, teamaktiviteter, kul företagsfester och stans bästa kollegor!

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in din ansökan till oss så berättar vi mer.

Vännerna på Middlepoint!

Kika gärna in vår instagram:

http://instagram.com/middlepoi...
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Middlepoint är ett personligt och flexibelt serviceföretag som hjälper företag att skapa de främsta arbetsplatserna för både medarbetare och kunder. Våra diplomerade servicekonsulter levererar receptionsservice på entreprenad och säkerställer att receptionen är en förlängning av företagets varumärke. Vi brinner för ett starkt första intryck och vi älskar det vi gör! Middlepoint har kollektivavtal och är ISO-certifierade inom kvalité och miljö.