Receptionist sökes till internationellt företag i Hammarby Sjöstad!

Receptionist sökes till internationellt företag i Hammarby Sjöstad!

Om tjänsten
Middlepoint söker nu en driven och engagerad receptionist till ett internationellt företag i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Som receptionist på detta coola uppdrag får du jobba i en snabb, social och internationell miljö där du får möjlighet till utveckling och självständigt arbete. Företaget jobbar med betalningslösningar och i denna roll jobbar du varierat med bland annat:
  • Ta emot besökare samt ta hand om telefon och mail
  • Kontakt med leverantörer
  • Post- och fakturahantering samt bud
  • Bokningar och beställningar
  • Agera moodmanager och ta hand om såväl besökare som medarbetare
  • Ansvarig för inhandling av varor till diverse tillställningar, däribland alkohol till AWs
  • Ansvara för konferensrum samt ronderingar

Vem är du?

Vi tror att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor. Du jobbar proaktivt och lösningsorienterat och ligger alltid steget före. Du är flexibel och prestigelös och tar dig an alla arbetsuppgifter med glädje. Vi ser gärna att du är energisk, noggrann, ambitiös och gillar att jobba med många bollar i luften. Du har jobbat med service tidigare och arbetat i Office-paketet innan samt talar flytande svenska och engelska. Då det är ett internationellt bolag är det extra viktigt att du är bekväm med din engelska och kan använda den i business sammanhang i såväl tal som skrift.


Anställningen

Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: 100% heltid
Start: 13 augusti 2022
Arbetstider: måndag-fredag kontorstider


Om Middlepoint

Middlepoint är ett av Sveriges snabbast växande företag och nominerades till Dagens Industris Gasellpris 2014-2019. Middlepoint erbjuder professionell service med känsla för det lilla extra. Vi är även ISO-certifierade enligt kvalitet och miljö. Förutom de kollektivavtalade förmånerna får du även ta del av friskvård, roliga aktiviteter och events, utbildningar samt ett brett nätverk av roliga kollegor. Vi är ett modernt och personligt företag som arbetar med Sveriges bästa servicekonsulter, är du en av de?

Ansök på länken nedan och glöm inte att spana in vår instagram för att se mer om vad vi gör:

http://instagram.com/middlepoi...

Vännerna på Middlepoint!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Middlepoint är ett personligt och flexibelt serviceföretag som hjälper företag att skapa de främsta arbetsplatserna för både medarbetare och kunder. Våra diplomerade servicekonsulter levererar receptionsservice på entreprenad och säkerställer att receptionen är en förlängning av företagets varumärke. Vi brinner för ett starkt första intryck och vi älskar det vi gör! Middlepoint har kollektivavtal och är ISO-certifierade inom kvalité och miljö.