Miljösamordnare Projekt till Micasa Fastigheter i Stockholm

Miljösamordnare Projekt till Micasa Fastigheter i Stockholm

Miljösamordnare till Micasa Fastigheter i Stockholm.

På uppdrag av Micasa Fastigheter i Stockholm AB söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en miljösamordnare med specialistkunskaper inom miljöarbeten och fastighetsutveckling samt kunskaper inom miljöcertifiering. Vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. Micasa Fastigheter fått i uppdrag att bygga ett flertal nya vård- och omsorgsboenden de kommande åren. Nu söker Dig som brinner för miljöfrågor och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Micasa Fastigheter har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista och erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som miljösamordnarehar du ett övergripande ansvar för att driva och samordna miljöarbeten och vara ett stöd till projektledare i planering, om- och nybyggande av vård- och omsorgsboenden, LSS, seniorbostäder och särskilda boenden. Du förväntas att leda och samordna miljöarbetet inom enheten genom hela byggprocessens samtliga faser. Miljösamordnaren ansvarar även för kommunikation och information av miljörelaterade frågor under hela byggprocessen med myndigheter och intressenter inom ramen för projektet.

Som miljösamordnarehar du ett övergripande ansvar för enhetens miljöarbete i projekt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Planera, organisera och skapa strukturer för miljöarbetet i nära samarbete med projektledare
  • Specialist inom miljöfrågor i projekt
  • Bevaka miljörelaterade frågor i planering och genomförande av byggprojektet
  • Genomföra och följa upp miljöarbete under hela byggprocessen
  • Identifiera, planera, genomföra och följa upp miljöklassningsarbeten i projekt
  • Initiera och bevaka byggvarubedömningen i projekt
  • Beskriva och följa upp avfallshantering i projekt
  • Ansvara för framtagande av miljörutiner i projekt med tillhörande mallar
  • Arbeta för att uppnå bolagets miljömål i projekten samt följa upp detsamma
Kvalifikationer och erfarenheter

För att lyckas i rollen som miljösamordnare är det ett krav att du har kunskaper och erfarenheter av projektledning inom Strategisk miljöplanering i projekt, Miljöplan, Miljöcertifiering, Miljöinventeringar, Planering av omhändertagande av föroreningar, Byggvarubedömning, Miljöbyggnad enligt SGBC. Vi ser helst att du har en eftergymnasial utbildning inom miljö och goda kunskaper om byggnader/fastigheter, tekniska system och byggprocessen. Det är meriterande ifall du är certifierad inom miljöbyggnad 3.0

Personliga egenskaper

Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra samt att du har en personlig mognad och är van att kommunicera och skapa relationer på olika organisatoriska nivåer både internt och externt. Du jobbar självständigt och strukturerat, och affärsmässighet och kvalitet är en självklarhet för dig.

Om Micasa Fastigheter

Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder med rimliga hyror till stadens äldre, personer med funktionsnedsättning samt till av staden prioriterade grupper med svag ställning på bostadsmarknaden. Micasa Fastigheter äger och förvaltar ca 120 fastigheter som omfattar drygt 1 miljon kvadratmeter. Omsättningen är ca 1 miljard kronor. Våra miljö- och energi ledningssystem är certifierade enligt ISO 14001 och 50001. Micasa Fastigheters värdegrund bygger på engagemang, nytänkande, omtanke och kunskap. De fyra ledorden ska ses som ett förhållningssätt som genomsyrar alla områden och allt vi gör inom ramen för vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller besök oss på Facebook. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail.Välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida, då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson 0704-85 75 59 Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Micasa Fastigheter i Stockholm AB.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).
Mer info
Kontaktperson Ira Isaksson
Telefon 08267700
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 dec 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. Micasa Fastigheter fått i uppdrag att bygga ett flertal nya vård- och omsorgsboenden de kommande åren. Nu söker Dig som brinner för miljöfrågor och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Micasa Fastigheter har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista och erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.