Säljare inom storköksentreprenad för Stockholm - Metos Storkök AB

Säljare inom storköksentreprenad för Stockholm - Metos Storkök AB

Metos Storkök AB är i en expansiv fas och söker nya medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Som Entreprenadförsäljare hos Metos Storkök AB kommer du ansvara för att sälja både små och stora projekt inom storkök. Är det ett stort projekt så tar du fram offerten i samarbete med en offerthandläggare och överlämnar genomförandefasen till en projektledare men du ansvarar för affären med Ätor och tilläggsbeställningar hela vägen in i mål.
Är det en mindre förfrågan där det inte finns något förfrågningsunderlag så kanske du åker ut på plats med en projektledare/konstruktör och ni tillsammans tar fram en lösning till kunden.

Storköksbranschen har de senaste åren gått från Autocad till att använda Revit som ritningsprogram vilket gör att vi kan ta fram 3D modeller av köken och para ihop detta med modeller från andra discipliner och få en komplett 3D simulering som vi kan gå runt för att kontrollera att allting verkar fungera.

Du arbetar strukturerat och tar ett stort eget ansvar. Målet är att kunna leverera projekt med god kvalitet i rätt tid med rätt budget. Du har även förmåga att kunna planera om samt tänka långsiktigt, då arbetet är brett och varierande och leverans av projektet kan ligga ett par år fram i tiden.

Vi söker dig som:
  • Har en god problemlösningsförmåga och som trivs i en fartfylld arbetsmiljö.
  • Trivs med att vara "spindeln i nätet". Meriterande är om du har erfarenhet av att sälja i en liknande roll till byggbranschen.
  • Genuin kunskap kring entreprenadjuridik.
  • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift
  • Har B-körkort
Du är en driven och självständig lagspelare som har ett positivt bemötande internt såväl som externt. Du trivs med att arbeta administrativt. Du är flexibel och nyfiken på nya arbetsuppgifter och merförsäljning.
För att trivas i den här rollen behöver du också vara lösningsorienterad, ordningsam, strukturerad och ansvarsfull.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla Metos Storkök AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.metos.se/
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Metos är en finsk koncern som tillverkar och marknadsför utrustning för professionella kök. Metos är marknadsledare i Norden, Baltikum och Beneluxländerna och tillhör ALI Group, Europas ledande tillverkare av storköksutrustning. Metos Storkök AB är ett helägt dotterbolag, ett säljbolag med 250 miljoner i omsättning och 60 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och en rikstäckande serviceorganisation på över 40 orter i Sverige. Läs mer på: www.metos.se