Redovisningsansvarig till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Redovisningsansvarig till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Stimuleras du av att bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas inom redovisning? Vill du möta nya människor, ha varierande uppdrag i olika företag men ha en trygg arbetsgivare? Nu söker vi dig som är van att arbeta självständigt med kvalificerade redovisningsfrågor och som vill bli en del av vårt ambitiösa och kompetenta konsultteam i en trivsam organisation med högt i tak. Vi är måna om dig som konsult och du har alltid en personlig kontakt med din konsultchef på innekontoret. Våra kunder där du kommer att arbeta som konsult hos är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning och du har en fast lön både på och mellan uppdrag samt 30 dagars semester. Vi erbjuder också kompetensutveckling, förmåner via Benify och är anslutna till kollektivavtal.

Arbetet som redovisningsansvarig hos våra kunder kan bland annat innefatta:
  • Ansvar för den legala redovisningen och rapporteringen
  • Bokslut (månad, kvartal, år)
  • Skatte- och momshantering
  • Årsredovisningar
  • Vara bollplank och coacha verksamheten i redovisningsrelaterade frågor
  • Driva, koordinera och utveckla rutiner och processer inom området
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig tror vi att du har arbetat på några av de större revisionsbolagen samt är van att driva och utveckla processer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av IFRS, US Gaap eller andra redovisningsstandarder. Du är van att arbeta i olika affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Det är viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som redovisningsansvarig är du en ansvarstagande person som ser vikten av kvalitet och noggrannhet i allt arbete. Du tycker om att arbeta mot deadlines samt har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad, positiv och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Placeringsort: Stockholms län

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tina Rehnman på tina.rehnman@meritmind.se eller 070-166 08 32. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)