Kundtjänst till fintechbolag i Stockholm

Kundtjänst till fintechbolag i Stockholm

Nu söker vi en medarbetare inom Kundtjänst till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett fintechbolag som har sina lokaler centralt i Stockholm. Tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att anställas direkt av det aktuella företaget.

Om rollen

Vi söker en driven person för arbete inom kredithandläggning, kundtjänst och inkasso, som vill utvecklas inom området. Via telefon, chatt och mail tar du emot nya och befintliga kunder. Du sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm och teamet du kommer tillhöra brinner för att ge den bästa tänkbara servicen till kunderna. Gillar du dessutom att ha roligt tillsammans med dina kollegor erbjuds du här en arbetsmiljö med högt i tak och många skratt.

Du kommer tillhöra avdelningen Operations och dina dagliga arbetsuppgifter omfattar både kreditgivning och kundtjänst/support. Spannet av ärenden som kommer in är väldigt brett, vilket innebär att du kommer hantera många olika typer av frågor. Det är en bred och rolig roll där man får möjlighet till variation i sin vardag.

Arbetsuppgifter
  • Handläggning av kreditansökningar.
  • Administration av befintliga krediter.
  • Kontakt med kunder via telefon och e-post.
  • Utarbeta och komma överens om avbetalningsplaner.
Vem är du?

Vi söker dig som är en serviceinriktad person som tycker om att skapa nya kontakter, trivs i att kommunicera och bygga relationer med olika typer av människor. Vi ser att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt, är en problemlösare och noggrann i ditt arbetssätt samt har ett gott öga för detaljer. Sannolikt passar denna roll dig som vill starta din karriär inom bank, finans & försäkring, då rollen kommer att utvecklas med fler arbetsuppgifter, utbildning i olika produkter etc.

Vi tror att du:
  • Har ett stort driv, god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan !
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)