Junior controller sökes till Meritmind, Stockholm

Junior controller sökes till Meritmind, Stockholm

Vi söker dig som arbetat inom ekonom i minst två år och som har erfarenhet av controlling och/eller revision och som nu vill ha en snabb utveckling framåt genom rollen som konsult. Under två år kommer du att vara en del av vårt tvååriga snabbspår för juniora controllers där du får extra utbildning, en mentor och spännande konsultuppdrag inom controlling! Du kommer att vara tillsvidareanställning hos Meritmind och vara ute på uppdrag ute hos våra kunder. Våra kunder är mellanstora till större företag inom flera olika branscher. Uppdragen varierar i längd men är vanligtvis runt 8 månader långa.

Vad snabbspåret hos Meritmind erbjuder
 • Konsultuppdrag inom controlling, exempelvis Business controller, projektcontroller, financial controller etc.
 • Nätverksskapande aktiviteter
 • 30 timmars tid till utbildning, inom exempelvis Excel, Business English, presentationsteknik, budget, prognos etc.
 • En mentor att bolla olika frågeställningar med
Exempel på ansvarsområden som controller
 • Ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
 • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
 • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
 • Utveckla rapportering och nyckeltal
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har ungefär två till fyra års arbetslivserfarenhet från rollen som controller, ekonomiansvarig eller revisor. Vidare är du flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift, och är väl bevandrad i de olika programmen inom MS Office.

Personliga egenskaper

För att trivas i och vara framgångsrik i rollen som junior controller är du ambitiös och driven, med en mycket god social förmåga. Du räds inte nya utmaningar och trivs med att utmanas i din yrkesroll. Du har lätt att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt.

Placeringsort: Stockholms län

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och koncernen har idag 400 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information om tjänsten kontakta Julia von Krusenstierna på julia.krusenstierna@meritmind.se/070-751 21 97. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)