Vi söker en Grafisk producent med passion för mat

Vi söker en Grafisk producent med passion för mat

Din roll
I rollen som Grafisk producent blir du en del av Menigos växande Inhousebyrå.

Arbetet innebär att du tillsammans med framförallt Produktionsledare skapar sälj- och kommunikationsmaterial till olika delar av organisationen. Huvudsaklig uppgift blir att producera Menigos olika kampanjblad (print) och kampanjrelaterat material (annonser, banners mm) för print och webb. Du ansvarar också för vår bildbank. Tillsammans med övrigt team producerar du olika förekommande produktioner enligt teamets årliga produktionsplan.

Vem är du?
Våren 2020 står vår Inhousebyrå inför sitt största utvecklingssteg någonsin. Vi jobbar redan nu med att ta hem all extern byråproduktion. Därför är det viktigt att du är trygg i din roll och kan hantera flera parallella projekt i en miljö där alla processer inte än är satta. Viktigt är att du tillsammans med övriga teamet tar ansvar för att skapa och utveckla nödvändiga arbetssätt som fungerar i en växande verksamhet.

Vi tror att du har erfarenhet av automatiserad kampanjproduktion både i print och digitalt. Du har teknisk förståelse för grafiska produktionsverktyg och är van att sätta upp och förbättra produktionsprocesser.

Du är en noggrann person och tycker att det är spännande att lära nytt. Du har i grunden en relevant utbildning och är idag en fena på Adobe creative suite och har jobbat i CMS.

Vi söker dig som har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du besitter en förståelse för vad som behöver prioriteras. Som person är du positiv och värdesätter ett inkluderande arbetsklimat och ser samarbete som avgörande för att nå resultat. Vidare är du van att arbeta proaktivt och har en konceptuell förmåga som hjälper dig att översätta övergripande mål till konkreta aktiviteter och handlingar.

Din roll innebär många kontaktytor och för att lyckas i tjänsten är det avgörande att du har förmåga att bygga och utveckla goda relationer såväl internt som externt. Erfarenhet från livsmedelsbranschen är meriterande.

Vi erbjuder
På Menigo är vi övertygade om att ett gemensamt förhållnings- och synsätt ökar vår tydlighet och attraktionskraft både mot kunder, medarbetare och leverantörer. Våra värderingar vägleder oss, oavsett var i organisationen du jobbar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibility.

Menigo är en del av Sysco, världens största Foodserviceaktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike. Trots att Menigo ingår i en global koncern finns känslan av det mindre företaget kvar. Vi tror på att människorna omkring oss är vår största tillgång och att vi som företag har en viktig samhällspåverkan. Vi vill vara en jämställd och attraktiv arbetsgivare och en hälsosam arbetsplats där vi samarbetar för att nå resultat.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)