Vi söker en Grafisk formgivare med passion för mat

Vi söker en Grafisk formgivare med passion för mat

Din roll
I rollen som Grafisk formgivare blir du en del av Menigos växande Inhousebyrå.

Arbetet innebär att du tillsammans med framförallt produktionsledare skapar marknads- och kommunikationsmaterial till olika delar av organisationen. Huvudsaklig uppgift blir att utveckla och producera Menigos två helt nya kundtidningar, samt formge och producera Menigos företagspresentation och hållbarhetsrapport. Tillsammans med övrigt team formger och producerar du olika förekommande produktioner enligt teamets årliga produktionsplan.

Du kommer i din roll ansvara för Menigos grafiska profil, och delta i utvecklingen av den samma i olika delar av företaget.

Vem är du?
Våren 2020 står vår Inhousebyrå inför sitt största utvecklingssteg någonsin. Vi planerar då att ta hem all extern byråproduktion. Därför är det viktigt att du är trygg i din roll och kan hantera flera parallella projekt i en miljö där alla processer inte än är satta. Viktigt är att du tillsammans med övriga teamet tar ansvar för att skapa och utveckla nödvändiga arbetssätt som fungerar i en växande verksamhet.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet som formgivare i ett B2B-företag eller på reklambyrå. Du brinner för att kreera och har i grunden en relevant utbildning. Du tycker att det är spännande att lära nytt, och har erfarenhet av att arbeta i Adobe creative suite likväl som i cms och olika verktyg för rörliga format.

Vi söker dig som har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du besitter en förståelse för vad som behöver prioriteras. Som person är du positiv och värdesätter ett inkluderande arbetsklimat och ser samarbete som avgörande för att nå resultat. Vidare är du van att arbeta proaktivt och har en konceptuell förmåga som hjälper dig att översätta övergripande mål till konkreta aktiviteter och handlingar. Din roll innebär många kontaktytor och för att lyckas i tjänsten är det avgörande att du har förmåga att bygga och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Slutligen tror vi att du har ett genuint engagemang för mat och dryck, vilket utgör kärnan i Menigos verksamhet.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjligheten att växa i din roll och i vår verksamhet. Våra kundrelationer samt dina förutsättningar och din potential är fokus för oss.

På Menigo är vi övertygade om att ett gemensamt förhållnings- och synsätt ökar vår tydlighet och attraktionskraft både mot kunder, medarbetare och leverantörer. Våra värderingar ska vägleda våra medarbetare oavsett var i organisationen man jobbar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibility.

Menigo tillhör Sysco, världens största Foodserviceaktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike. Trots att Menigo är en del av en global koncern finns känslan av det mindre företaget kvar. Vi tror på att människorna omkring oss är vår största tillgång och att vi som företag har en viktig samhällspåverkan. Vi vill vara en jämställd och attraktiv arbetsgivare och en hälsosam arbetsplats där vi samarbetar för att nå resultat.

Tjänsten är placerad i Stockholm på vårt kontor i Globen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)