Sommarvikarier till vår Innesäljavdelning i Stockholm

Sommarvikarier till vår Innesäljavdelning i Stockholm

Din roll
Som Innesäljare hos oss har du det stora ansvaret för försäljning per telefon till våra restaurang- och storkökskunder. Dina arbetsuppgifter blir att, med dina specialistkunskaper inom mat och dryck, hitta de bästa lösningarna och utveckla sortimentet tillsammans med våra kunder. Du skapar långsiktiga relationer med våra kunder genom ditt affärsmannaskap, din kompetens, ditt engagemang och genom att vara nyskapande. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära administrativt arbete i våra affärssystem.

Som Innesäljare ansvarar du för att driva försäljningen och ingår i säljteam med engagerade kollegor. Du kommer att ha utmanande och ambitiösa mål och en utvecklingsplan som hjälper dig att lyckas i vardagen. För att utveckla din säljteknik och din produktkunskap har vi utbildningar inom mat och dryck tillsammans med våra leverantörer och samarbetspartners.

Vem är du?
För att lyckas och vara framgångsrik med våra kunder och hos oss är du initiativtagande och målmedveten. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och motiveras av en tydlig målbild med kontinuerlig uppföljning. Du kan och är bra på att förbättra och förnya dina arbetssätt. Du har en stark vilja att lyckas, ger inte upp och bidrar till avdelningens och tjänstens utveckling. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning, att du har god datavana, har goda kunskaper om mat och dryck och erfarenhet av restaurangbranschen.

Som person är du målmedveten, drivs av försäljning och gillar att jobba proaktivt. Du tycker att det är roligt att bygga och utveckla relationer och har en naturlig fallenhet att anpassa din kommunikation efter person och situation. Du upplevs som positiv och lätt att samarbeta med och är en god teamspelare. Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har en 3-årig gymnasieutbildning.

Vi erbjuder
Hos oss finns möjligheten att arbeta med ett stort kontaktnät och att utveckla verksamheten och dig själv. Du kommer att ha utmanande och ambitiösa mål och en utvecklingsplan som hjälper dig i vardagen och dina interna utvecklingsmöjligheter i din roll styrs enbart av din egen drivkraft, intresse och kompetens.

Du blir en del av Menigos innesäljskår inom försäljningsorganisationen med placering i Stockholm-Globen.

Vår vision är att vara en personlig och professionell samarbetspartner, som med passion för våra produkter och tjänster hjälper våra kunder till framgång i vardagen. Vi driver och utvecklar långsiktiga och hållbara relationer tillsammans med våra kunder. Med tydlig kommunikation och involverande ledarskap arbetar vi mot högt satta mål för våra restaurang- och storkökskunder i Stockholm.

Urval sker löpande så sök gärna tjänsten redan idag. Tjänsten är ett sommarvikariat som löper mellan maj och augusti.
Mer info
Kontaktperson Anette Eurenius Rowe
Telefon 08-722 14 84
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (4 dagar kvar)