Säljare till Menigo

Säljare till Menigo

Din roll
Som säljare tillhör du vårt affärsområde Privata Marknaden, där vi är en professionell och kunnig partner till fria restauranger, hotell och rederier. Just nu är vi inne i en expansiv fas och tar ett steg framåt för att möta morgondagens marknad. Vi skapar därför ett nytt säljteam med försäljningsområde Stockholm, där säljaren får en avgörande roll för utvecklandet av vår affär med våra kunder.

Som säljare ska du skapa, utveckla nya kundrelationer och lönsam försäljning inom säljdistriktet. Tjänsten omfattar allt från planering och genomförande av kundbesök, prospektbearbetning, offert-/avtalsskrivning till långsiktig och lönsam utveckling av våra affärer.

Du ingår i ett säljteam med engagerade och kompetenta kollegor som gemensamt stöttar och sporrar varandra till att göra affärer i enlighet med våra ambitiösa affärsmål. Som säljare rapporterar du till säljchef och säljteamet kommer bestå av ca 6 personer. Rollen är en tillsvidareanställning med placering i Globen.

Vem är du?
Vi söker dig som är en skicklig säljare med ett genuint intresse för mat och dryck. Du är initiativtagande och drivs av att göra lönsamma affärer, nå försäljningsmål och kombinerar detta med din fallenhet för att bygga och utveckla kundrelationer. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och motiveras av en tydlig målbild med kontinuerlig uppföljning. För rollen krävs att du har ett par års erfarenhet av framgångsrik försäljning företrädesvis från B2B och FMCG. Vi ser att du utöver 3-årig gymnasieutbildning, gärna har en eftergymnasial utbildning inom projektledning, ekonomi eller försäljning. Du har erfarenhet av arbete inom Officepaketet - och självklart har du körkort.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjligheten att växa i din roll och i vår verksamhet - allt för att vi ska vara den självklara helhetsaktören inom mat och dryck på marknaden. Våra kundrelationer samt dina förutsättningar och din potential är fokus för oss. Med engagemang, nytänkande, involverande och tydligt ledarskap arbetar vi mot högt uppsatta mål genom att utveckla affären i samarbete med våra kunder.

På Menigo är vi övertygade om att ett gemensamt förhållnings- och synsätt ökar vår tydlighet och attraktionskraft både mot kunder, medarbetare och leverantörer. Våra värderingar ska vägleda våra medarbetare oavsett var i organisationen man jobbar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibility.

Tjänsten är placerad på Menigos huvudkontor i Globen, Stockholm.

Vi söker kontinuerligt efter nya Säljare och urval sker löpande, så hör av dig redan idag!

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Maria Lundberg
Telefon +4687221197
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Menigo älskar vi mat och att hjälpa våra kunder skapa goda matupplevelser för sina gäster - vi levererar allt som förenklar våra kunders vardag. Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger oss tillgång till deras erfarenheter och kunskap så att vi kan växa både på höjden och bredden. Vill du veta mera om oss gå in på www.menigo.se