Menigo söker en affärsdriven Försäljningschef Restaurang

Menigo söker en affärsdriven Försäljningschef Restaurang

Privata
Menigo är inne i en expansiv fas och tar ett steg framåt för att möta morgondagens marknad. Nu söker vi en ny försäljningschef som kan ta vår restaurangaffär till en ny nivå.

Vårt fokus är att strategiskt utveckla befintliga och nya kunder inom Restaurangmarknaden, vilket ska generera lönsam volymtillväxt och ökad marknadsandel. Därför söker vi nu en affärsdriven Försäljningschef inom Privata Marknaden, där vi är en professionell och kunnig partner till fria restauranger, hotell och rederier.

Din roll
Som Försäljningschef Restaurang kommer ditt ansvar att vara att utveckla och driva försäljningen inom Privata Affären. Som Försäljningschef Restaurang ser Du det som en utmaning att ta vår försäljning till nästa nivå och öka vår kundnöjdhet och att vi ingår lönsamma avtal och som företaget klarar av att leverera.

Till din hjälp har du ett team med ca 6-8 utesäljare samt stöd från andra funktioner inom Menigo. Med ett involverande ledarskap och tydlig kommunikation arbetar du mot högt satta mål tillsammans med ditt team.

I tjänsten ingår resor inom Sverige.

Vem är du?
Du som blir vår nya försäljningschef har dokumenterad och månårigerfarenhet av framgångsrikt arbete som försäljningschef inom B2B och eller FMCG. Du drivs av att strategiskt utveckla affärer och du har en god förmåga att leda och entusiasmera medarbetare så att de presterar på en hög nivå.

Vi söker dig som är affärsdriven, mål- och handlingsinriktad. Du har en god förmåga till analys, struktur och nytänkande. Dessutom är du en naturlig relationsbyggare som har lätt för att både leda andra, skapa och behålla långsiktiga relationer.

Du arbetar obehindrat med Officepaketet, främst Excel, samt i affärssystem och självklart har du körkort. Detta är en bred och spännande roll med såväl strategiska som operativt arbete. För rätt person med rätt vilja och ambition, kan det bli en fantastisk utväxling för dig själv och Menigo.

Vi erbjuder
Menigo tillhör Sysco, världens största Foodserviceaktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike. Trots att Menigo är en del av en global koncern finns känslan av det mindre företaget kvar. Vi tror på att människorna omkring oss är vår största tillgång och att vi som företag har en viktig samhällspåverkan. Vi vill vara en jämställd och attraktiv arbetsgivare och en hälsosam arbetsplats där vi samarbetar för att nå resultat.

Våra medarbetare kan och vill ta ansvar för sin egen utveckling. Vi tror på och lever våra värderingar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibilty.

Tjänsten är placerad i Stockholm med ett distrikt i Östra Sverige.

Urval och intervjuer sker i slutet av augusti och i början av september.

Välkommen att söka!
Mer info
Kontaktperson Bassam Mattar
Telefon +468 722 14 96
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)