Livsmedelsarbetare till Servicestyckarna till Menigo

Livsmedelsarbetare till Servicestyckarna till Menigo

Din roll
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt och tillsammans med dina kollegor säkerställa produktion och paketering av våra produkter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att mala, paketera och etikettera färskt kött. Vid behov kommer du även hjälpa till med enklare styckningsuppgifter. Har du behörighet att köra truck ingår det även lastning och lossning av lastbilar.

I samarbete med dina kollegor säkerställer du att produktion och underhåll av maskiner sköts enligt rutinbeskrivningar och säkerhetsföreskrifter och att livsmedelslagen följs i våra produktioner. Du får möjlighet att arbeta nära produkten med ett mycket spännande och väl utvecklat sortiment.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt gärna erfarenhet från tidigare arbete inom kött/livsmedelsindustrin. Du skriver och läser på svenska obehindrat och det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av styckning. Du arbetar med maskiner och i arbetet förekommer en del tunga lyft, därför behöver du vara minst 18 år samt i fysiskt god form.

Du är engagerad och ansvarsfull och levererar alltid hög kvalitet. Du tar gärna egna initiativ och kan fatta beslut och göra prioriteringar utifrån de givna ramarna som tjänsten ger. Du gillar när tempot är högt och av dina kollegor beskrivs du som positiv, ambitiös och lätt att samarbeta med. Vi kommer i denna rekrytering lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Du blir en del av Servicestyckarna som är en köttproducent med säte i Stockholm, Slakhusområden och dotterbolag till Menigo. Vårt uppdrag är att leverera hög kvalitativt kund styckat kött till våra kunder. Servicestyckarna är bland de bästa i branschen när det gäller kund styckat kött och är välkända för sina gedigna och noggranna kvalitetskontroller och höga kvalitet. Vår verksamhet består av 15 medarbetare. Tjänsten är visstidsanställning fram till årsskiftet 2018/2019 med möjlighet till förlängning.

Ansökan och kontakt
Har du frågor om tjänsten ta gärna kontakt med Claes Bäck via telefon 08-722 11 76 eller 070-788 51 52. Vi har kollektviavtal med livsmedelsarbetarförbundet.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Claes Bäck
Telefon 08-722 11 76
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Menigo älskar vi mat och att hjälpa våra kunder skapa goda matupplevelser för sina gäster - vi levererar allt som förenklar våra kunders vardag. Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger oss tillgång till deras erfarenheter och kunskap så att vi kan växa både på höjden och bredden. Vill du veta mera om oss gå in på www.menigo.se