KAM Large Independent till Menigo

KAM Large Independent till Menigo

Menigo är inne i en expansiv fas och tar ett steg framåt för att möta morgondagens marknad. Vårt fokus är att strategiskt utveckla befintliga och nya kunder inom Restaurangmarknaden, vilket ska generera lönsam volymtillväxt och ökad marknadsandel. Därför söker vi nu en driven och affärsmässig KAM till försäljningsområdet Large Independent (stora restaurangkunder) inom vårt affärsområde Privata Marknaden, där vi är en professionell och kunnig partner till fria restauranger, hotell och rederier.

Din roll
I rollen som KAM Large Independent är du ansvarig för Menigos största restaurangkunder/grupper. Huvuduppgiften är att på ett affärsmässigt och systematiskt sätt driva och utveckla försäljningen i nära samarbete med kunderna, vilket innebär att bygga långsiktiga relationer samt identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter. Kontaktytorna hos kunderna är på olika nivåer, både operativa i verksamheten samt CFO- och/eller VD-nivå. I rollen ingår både utveckling av nuvarande kundrelation samt nykundsbearbetning.

Vi har ett stort fokus på lönsam tillväxt inom detta segment, varför det krävs att man är delaktig i att både utveckla och implementera strukturerade arbetssätt och arbetsprocesser för rollen. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, en stor del av arbetet innebär att fungera som en intern projektledare och arbeta tvärfunktionellt samtidigt som rollen även kräver en del av analytiskt och uppföljande arbete. Du rapporterar till Försäljningschef KAM Large Independent.

Vem är du?
Vi söker dig som har en god förmåga att se affärsmöjligheter, är mål- och resultatinriktad samt har ett stort engagemang i det du gör. Du är en relationsbyggande person som har lätt för att nätverka både med kunder och internt inom organisationen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll och att du har erfarenhet av försäljning inom B2B och/eller FMCG. Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning inom projektledning, ekonomi eller försäljning.

Vi erbjuder
På Menigo får du möjligheten att växa i din roll och i vår verksamhet - allt för att vi ska vara den självklara helhetsaktören inom mat och dryck på marknaden. Våra kundrelationer, dina förutsättningar och din potential är fokus för oss. Med engagemang, nytänkande, involverande samt tydligt ledarskap arbetar vi mot högt uppsatta mål genom att utveckla affären i samarbete med våra kunder.

Vi arbetar med utvecklingsplaner för alla våra medarbetare och vi värdesätter balans mellan arbete och fritid. Hos oss omfattas alla av friskvårdsbidrag samt kollektivavtal med tjänstepension. Som en del av Menigo har du även möjligheten att köpa produkter ur vårt egna sortiment. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm
Globen.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Christian Fabjan
Telefon 0703495966
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Menigo älskar vi mat och att hjälpa våra kunder skapa goda matupplevelser för sina gäster - vi levererar allt som förenklar våra kunders vardag. Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger oss tillgång till deras erfarenheter och kunskap så att vi kan växa både på höjden och bredden. Vill du veta mera om oss gå in på www.menigo.se