Inköpsansvarig Restaurangutrustning

Inköpsansvarig Restaurangutrustning

Din roll
Brinner du för inköpsarbete och att säkra den bästa affären? Är du den som med helhetsansvar för dina leverantörers avtal, villkor och priser vill utveckla Menigos konkurrenskraft och kunderbjudande? Välkommen till oss på Menigo!

Vi söker nu en inköpsansvarig för vår restaurangutrustning. Som inköpsansvarig förhandlar du inpriser för både Menigos egna varumärken och övriga välkända varumärken. Du har leverantörsansvar inklusive avtalsansvar för samtliga huvudleverantörer kopplade till kategorin och förväntas utveckla, äga, vårda och vid behov avveckla leverantörer. I ditt ansvar ligger att säkerställa att kalkyler är uppdaterade enligt rådande riktlinjer samt optimalt förhandlade logistik och ekonomivillkor såsom betaldagar, ledtid på order och kvalitetskrav. Dessutom ingår årliga förhandlingar om marknadsinvesteringar, JBP-avtal vid behov och leverantörsbonusansvar i rollen. I rollen som Inköpsansvarig Restaurangutrustning kommer du också att driva utvecklingen av leverantörssamarbeten och inköpsprocesser. Rollen är placerad i Stockholm Globen eller Göteborg – Partille.

Vem är du?
Du är utbildad inköpare eller liknande och har framgångsrikt arbetat med inköpsförhandlingar och leverantörsansvar tidigare. Tidigare erfarenhet av restaurangutrustning är meriterande. Du tycker om att förhandla och kan hålla både tempo och struktur under förhandlingen. Du har också en analytisk förmåga med en stor förståelse för affären. Vi jobbar med ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete och det ser du som ett naturligt inslag i ditt arbete, även att driva utveckling. Då vi verkar i en internationell miljö är det viktigt att du är bekväm med att använda engelska obehindrat i ditt förhandlingsarbete, både muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder
På Menigo är vi övertygade om att ett gemensamt förhållnings- och synsätt ökar vår tydlighet och attraktionskraft både mot kunder, medarbetare och leverantörer. Våra värderingar vägleder oss, oavsett var i organisationen du jobbar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibility.

Menigo är en del av Sysco, världens största Foodserviceaktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike. Trots att Menigo ingår i en global koncern finns känslan av det mindre företaget kvar. Vi tror på att människorna omkring oss är vår största tillgång och att vi som företag har en viktig samhällspåverkan. Vi vill vara en jämställd och attraktiv arbetsgivare och en hälsosam arbetsplats där vi samarbetar för att nå resultat.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marie Malmqvist
Telefon 072-1433330
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 29 juli 2020 (19 dagar kvar)