IT Operations Specialist till Menigo

IT Operations Specialist till Menigo

Har du erfarenhet av att arbeta med support och drift i Microsoftmiljö och vill testa nya utmaningar? Vi söker nu en driven, engagerad och serviceinriktad IT- Operations specialist!

Din roll
Som IT operations specialist blir du en del av det dagliga arbetet inom driften gällande underhåll av vår infrastruktur. Rollen omfattar såväl operativt som strategiskt arbete för att underhålla och utveckla vår IT-miljö samt bistå utvecklingsprojekt med stöd och kompetens. Du har möjlighet att påverka framtida satsningar kring infrastruktur, metoder och tekniker. Du kommer att samverka med verksamheten, projekt, förvaltning och linjeorganisation, underhåll av IT-lösningar samt underhåll av tillhörande dokumentation.

I din roll som IT- Operations specialist arbetar du med varierande områden. Du kommer bl.a. i kontakt med Windows server, systemdrift, nätverk, databaser, SCCM, Intune, Exchange, Microsoft AD och GPO. Du är delaktig i olika typer av IT-projekt, som t.ex. implementerings- och utvecklingsprojekt. Du är en del av ett team som består av väldigt tekniskt skickliga kollegor som precis som du har ett stort intresse inom IT.

Vem är du?
Vi söker dig som har god erfarenhet och generellt en bred teknisk kompetens och gärna har kommit i kontakt med t.ex. databaser, Exchange, nätverk, brandvägg, paketering och distribution av applikationer.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete som drifttekniker i större IT-miljöer. Din största styrka är din bredd.

Grundläggande certifieringar inom nedanstående områden är ett önskemål men inget krav:
 • Windows Server
 • Storage
 • IIS
 • Citrix
 • MS SQL
 • Hyper V
 • Network
 • Firewall
 • O365
 • Powershell
 • Azure/Amazon
Som person är du prestigelös, van projektmedarbetare och problemlösare. Du prioriterar kundnyttan och har ett affärsmässigt synsätt. Då du i flera fall kommer ha en direktkontakt med slutanvändare uttrycker du dig obehindrat på både svenska och engelska. Som person är du engagerad, ordningsam och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta i en bred roll med stora kontaktytor och ständigt sträva efter att förbättra och effektivisera IT-miljön.

Vi erbjuder
Vi arbetar med att utveckla vår IT miljö med målet att ligga i framkant när det kommer till ny teknologi och effektiva tjänster. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara med att bygga vår nya IT miljö.

Vi intervjuar löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Bekim Kalludra
Telefon 070-7731296
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 26 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Menigo älskar vi mat och att hjälpa våra kunder skapa goda matupplevelser för sina gäster - vi levererar allt som förenklar våra kunders vardag. Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger oss tillgång till deras erfarenheter och kunskap så att vi kan växa både på höjden och bredden. Vill du veta mera om oss gå in på www.menigo.se