Innesäljare Restaurangutrustning

Innesäljare Restaurangutrustning

Din roll

Som Innesäljare hos oss har du det stora ansvaret för löpande försäljning per telefon till våra restaurang- och storkökskunder samt även för att hålla kundbesök i vår utrustningsutställning. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att tillsammans med våra kunder hitta de bästa lösningarna, vara rådgivare och utveckla sortimentet hos kunden genom att använda dina kunskaper inom RUR/Förbrukning. Du skapar långsiktiga relationer med våra kunder genom din kunnighet, ditt engagemang och genom att vara nytänkande. Dina arbetsuppgifter kommer även att innehålla administrativt arbete i vårt affärssystem samt underhåll av vår utställning.

Du blir en viktig del av Innesäljteamet Restaurangutrustning (RUR) inom Menigo och ingår i affärsområdet RUR/Förbrukning med placering i Årsta. Tjänsten är ett föräldravikariat tom 2019-03-31 med möjligheter till förlängning.

Vi erbjuder

Hos oss finns möjligheten att arbeta med ett stort kontaktnät och att utveckla verksamheten och dig själv. Du ingår i ett säljteam med många kompetenta och engagerade kollegor som stöttar och hjälper varandra och vi sporrar dig med våra säljtävlingar och kampanjer. Du kommer att ha utmanande och ambitiösa mål som hjälper dig i vardagen.

Vi driver och utvecklar affären tillsammans med våra kunder med fokus på deras behov och Menigos lönsamhet. Med engagemang och uthållighet skapar vi vår gemensamma framtid genom att utveckla arbetssätt, sortiment och prisbild i partnerskap med våra kunder och leverantörer.

Vi har expertkompetensen och det brinnande intresset för att utveckla långsiktiga och lönsamma affärer och med tydlig kommunikation och stabilt ledarskap arbetar vi mot högt uppsatta mål.

Vem är du?

För att lyckas och vara framgångsrik i tjänsten behöver du ha minst gymnasieutbildning. Vi tror att du harerfarenhet av restaurangbranschen eller grossistbranschen och god förståelse för våra kunders vardag. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat som Innesäljare och har erfarenhet av att strukturerat och självständigt uppnå uppsatta säljmål. Du upplevs som positiv och är lätt att samarbeta med. Då tjänsten innebär ett mycket kontakt med våra kunder samt ett nära samarbete internt ställer det höga krav lyhördhet och god kommunikativ förmåga.

Du är engagerad och har en stark vilja att ständigt bli bättre på det du gör. Dessutom är du en naturlig relationsbyggare som har lätt för att både skapa och behålla långsiktiga kontakter. Du talar och skriver flytande svenska och kunskaper i engelska och ytterligare språk är meriterande. Du har erfarenhet av ASW och arbete med Officepaketet främst Excel och Word.


Har du frågor om tjänsten ta gärna kontakt med nedan kontaktperson. Välkommen med din ansökan
.

På Menigo älskar vi mat och att hjälpa våra kunder skapa goda matupplevelser för sina gäster - vi levererar allt som förenklar våra kunders vardag. Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger oss tillgång till deras erfarenheter och kunskap så att vi kan växa både på höjden och bredden. Vill du veta mera om oss gå in på www.menigo.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.menigo.se
Sista ansökningsdag 25 juni (4 dagar kvar)