Vass butikssäljare till Memira Eyecenter City

Vass butikssäljare till Memira Eyecenter City

Memira har under sommaren 2019 förvärvat StureOptikern, EyeCenter City och EyeCenter Täby. Memira vill bli ett "one stop shop" för kundens ögon. I och med förvärvet och storslagna planer byter Memira nu namn till "Memira Eyecenter" och kommer att göra en resa in i framtiden. Memira Eyecenter kommer att skapa ett unikt erbjudande i världsklass till kunder och patienter. Här finns din chans att vara med på resan!

Om tjänsten
I rollen som säljare och kundrådgivare på Memira Eycenter hälsar du kunderna välkomna och registrerar dem vid ankomst i butiken. Du ger dem råd och vägledning kring de olika valen av glas och hjälper dem att hitta de perfekta glasögonen. I butikerna får du även utföra enklare verkstadsarbete och se till att butiken är i toppskick genom att fylla på med bågar och vätskor.

Oavsett vilken roll du har i butiken är arbetet självständigt men det kräver samtidigt ett otroligt gott samarbete med resterande team i butiken. Genom att vara glad, hjälpsam samt ha en trevlig och öppen ton mot kunderna bildar ni tillsammans ett oslagbart team som levererar förstklassig service till våra kunder.

Som säljare på Memira Eyecenter City har du ett intresse för vårt helhetserbjudande, det vill säga glasögon, linser, refraktiv kirurgi samt ögonsjukvård. Vi erbjuder dig en tjänst med stor frihet under ansvar på ett företag som vet vad framtiden är.

Uppdragsgivare: EyeCenter City

Ort: Centrala Stockholm

Omfattning: Heltid, 40h/vecka

Anställningsform: Tillsvidareanställning

För information: Verksamhetschef Ulrika Jansson, ulrika.jansson@memira.se, 070-730 63 53

Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Kvalifikationer
Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet från försäljning eller från ett serviceyrke. Du är van datoranvändare och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat inom optikbranschen, men det är inte ett krav för tjänsten.

Ditt agerande reflekterar kundens intryck av oss. Vi ser därför att du är målfokuserad, positiv och relationsskapande. Våra värdeord är engagerad, trygg och handlingskraftig - vilket vi tror speglar dig som person.

Vill du vara en del av utvecklingen och framtiden och hjälpa oss fortsätta nå fantastiska resultat? Ta chansen att söka tjänsten redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Gå till Memiras karriärsida genom att klicka här www.memira.se/jobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (17 dagar kvar)