Undersköterska till Memira Eyecenter

Undersköterska till Memira Eyecenter

Memira Eyecenter är Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurgi och en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer. Våra kirurger har tillsammans en samlad erfarenhet av över 400 000 ögonoperationer. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är 240 anställda och finns idag i Sverige, Norge och Danmark. Memira har under sommaren 2019 förvärvat StureOptikern, EyeCenter City och Täby EyeCenter. Memira vill bli ett "one stop shop" inom syn och ögonhälsa. I och med Memiras nya strategi byter företaget nu namn till "Memira Eyecenter". Memira Eyecenter kommer att skapa ett unikt erbjudande i världsklass till kunder och patienter. Här finns din chans att vara med på resan! Läs mer på www.memira.se.

Om tjänsten
Att vara undersköterska hos Memira innebär stort fokus på bemötande och service till våra patienter. Du sprider positivitet och har hög arbetsglädje samtidigt som du är flexibel och förändringsbenägen. Din vardag är varierad och har ett högt tempo.

Du tar emot patienter och ansvarar för omvårdnaden av dem genom hela värdekedjan; bokning, undersökning, behandling och uppföljning. I arbetsuppgifterna ingår även förberedelser inför och assistans vid kataraktoperationer. Du kommer även att jobba med koordinering av patienter, inventering av operationsartiklar samt ansvara för service och underhåll på utrustning tillhörande operation och steril. Arbetet kräver ett gott samarbete med kirurgteam och kollegor på kliniken.

Tjänsten inleds med en utbildningsperiod för att ge dig grundlig klinisk kompetens inom den intra- och extraokulära behandlingsverksamheten.

Du arbetar endast dagtid vardagar, ej helger eller kvällar.

Uppdragsgivare: Memira AB

Ort: Globen, Stockholm (från hösten 2020 kommer Memira Eyecenter att flytta sin verksamhet till nybyggda Eyecenter of Excellence intill nya Karolinska i Solna)

Omfattning: Heltid, 100%

Antal vakanser: 2

Start: Omgående eller enligt ök.

För information: Verksamhetschef Anette Gunnerblad, maila: hr@memira.se

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökan via mail. Vi selekterar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska med något/några års erfarenhet från att ha arbetat på sjukhus eller klinik. Det är meriterande om du tidigare arbetat med ögonsjukvård men det är inte ett krav för tjänsten.

Som person är du noggrann, omhändertagande och relationsskapande. Du värdesätter gott samarbete och du bemöter både patienter och kollegor på ett personligt och trygghetsskapande sätt. Du gillar att arbeta i förändring och vågar utmana dig själv. Våra värdeord är engagerad, trygg och handlingskraftig och vi tror att dessa ord speglar dig som person.

Vad erbjuder vi
Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Memira får du förmåner som bland annat:
  • Kompetens inom refraktiv kirurgi
  • Pension, sjukvårdsförsäkring, trygghets- och livförsäkring
  • En företagskultur med stark gemenskap
  • 6 veckor semester per år
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånsportal
Utöver detta ger vi dig möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom linsbyten (RLE) med enastående kliniska resultat.

Vill du vara en del i utvecklingen och hjälpa oss fortsätta nå fantastiska resultat? Ta chansen att söka tjänsten redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Gå till Memiras karriärsida genom att klicka här www.memira.se/jobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (8 dagar kvar)