Event Manager till Memira Ögonkliniker

Event Manager till Memira Ögonkliniker

Vill du leda och utveckla Memiras omfattande eventverksamhet och hjälpa kunder att ta steget mot att slippa glasögon och linser?


VAD INNEBÄR TJÄNSTEN?


Som Event Manager erbjuds du;
 • Ett arbete med stort ansvar och stor frihet
 • Budgetansvar för Memiras svenska eventverksamhet
 • Ansvar för affärsplan och utveckling inom området
 • Ansvar för bemanning och utbildning av Eventpersonal
 • En plats i ledningen för Memiras Customer Acquisition-avdelning
Många människor i Sverige går runt och funderar på att få slippa glasögon och kontaktlinser genom att göra en synkorrigerande operation, som ögonlaser eller linsbyte. Orsakerna kan vara många, men ofta är sport, livsstil eller privata intressen en stor del av beslutet.

Memira är därför utställare på en mängd event och mässor inom olika intresseområden. Båtliv, jakt, lantbruk, motorcykel, fitness - ja, det finns helt klart många områden där det är skönt att slippa glasögon och linser.

Som Event Manager ansvarar du för planering, förhandling, bemanning och utvärdering av Memiras eventverksamhet på svenska marknaden. Självklart är du själv en del i bemanningen och tar ansvar på plats för många av våra event/mässmontrar. Bemanningen sker dels med egen personal och dels med timanställda ambassadörer som själva gjort synkorrigerande operationer hos Memira. Du ansvarar för budget och för att utveckla vår eventverksamhet med fokus på att boka in relevanta "leads" till undersökning inför en synkorrigerande operation.

Placeringsort: Tjänsten utgår från Stockholm eller Uppsala (alternativt annan ort enligt ök.)

För information: Customer Acquisition Director Per Hednert, 0723 899 891 eller HR Sara Ekvall, 0723 899 672

Vi selekterar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

VEM ÄR DU?
För att lyckas i tjänsten har du relevant erfarenhet av eventverksamhet/mässverksamhet. Du är en noggrann och ansvarsfull person som är beredd att arbeta självständigt för att nå uppsatta säljmål, ofta på resande fot. Du kan visa dokumenterat goda resultat från tidigare tjänster.

Arbetstiden är i första hand förlagd onsdag - söndag, med arbete i genomsnitt varannan helg. Eftersom event och mässor sker runt om i landet är arbetet förenat med resor och övernattningar på olika håll i Sverige.

VAD ERBJUDER VI?

Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Memira får du förmåner som bland annat:
 • Stor möjlighet att påverka dina egna arbetstider
 • Kompetens inom refraktiv kirurgi
 • En företagskultur med stark gemenskap
 • 6 veckor semester per år
 • Friskvårdsbidrag
 • Förmånsportal
 • Pension, sjukvårdsförsäkring, trygghets- och livförsäkring
Utöver detta ger vi dig möjligheten att arbeta på ett företag med hög kundnöjdhet som är världsledande inom linsbyten (RLE) med enastående kliniska resultat. Vad väntar du på? Sök tjänsten idag och bli en del av Memiras grymma Customer Acquisition-avdelning!

Gå till karriärsidan genom att klicka här www.memira.se/jobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Memira is Scandinavias leading provider of corrective eye treatments. Memira has about 40 clinics and approximately 200 employees in Sweden, Norway and Denmark. Our mission is to offer people freedom without their glasses or contact lenses. An important part of our business concept is to provide the highest clinical quality with high levels of service and good accessibility.