Jobba med kundservice hos Memira Eyecenter

Jobba med kundservice hos Memira Eyecenter

Vill du utvecklas inom kundservice och nyttja dina egenskaper som optikerassistent eller sjuksköterska? Se hit!

Nu finns en öppning för dig som vill börja jobba med kundtjänst på Memira Eyecenter i Stockholm, ledande i branschen inom ögonlaser och linsbyte! Här erbjuds en utvecklande och spännande roll för dig som är redo för att ta nästa steg på en arbetsplats som värdesätter sin personal.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Memira Eyecenter blir du en del av ett engagerat och öppet team. Detta är ett arbete som är stimulerande, utmanande och utvecklande. Att jobba inom kundtjänst innebär att du får leverera förstklassig bemötande till kunderna. Utöver detta erbjuds du förmåner i form av sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och 6 veckors semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Till kundtjänsten ringer både befintliga och nya kunder och din uppgift blir att erbjuda högklassig service kopplat till ögonlaser och linsbyte.Du får ett gediget introduktionsprogram då många av de inkommande samtalen kräver klinisk kunskap. I rollen inom kundservice jobbar du med att besvara på frågor som inkommer via telefon, e-post och chatt. Förutom detta kommer du även jobba med att skräddarsy nya lösningar för kunderna - allt för att skapa en bra kundupplevelse. Du har stor kontaktyta där du även kommunicerar med klinikpersonal, kirurger och optiker.

Rollen innebär också

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds så snart som möjligt. Detta är en heltidstjänst på dagtid. Tillsammans med dina 17 medarbetare och kundtjänstchef sitter du på företagets kontor i Uppsala. Efter sommaren 2020 flyttar Memira Eyecenter in i det nya Eye Center of Excellence vid Karolinska universitetssjukhuset i Solna.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi att du är entusiastisk, trygg och älskar att hjälpa andra såväl kunder som kollegor. Du strävar efter omväxling och utmaningar och med ett stort engagemang skapar du tillit med alla dina kontaktytor. Du är öppen för att lära dig nya saker och motiveras av att jobba mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har en medicinsk bakgrund eller erfarenhet från optikbranschen. Eftersom vi tar emot samtal på både engelska och svenska är det bra om du behärskar båda språken. Det är meriterande om du behärskar ett tredje språk.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Catarina Lennartsson
Telefon 076-869 64 85
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/