Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till ögonlaserföretaget Memira Eyecenters huvudkontor i Stockholm

Memira Eyecenter söker dig som är kommunikativ i både tal och skrift på danska och svenska. Du är social och engageras av att arbeta inom kundservice och att få hjälpa människor. I denna tjänst erbjuds du stor variation, frihet under ansvar, bra arbetsvillkor och glädjen att få arbeta på ett innovativt företag. Vill du arbeta i en inspirerande roll på ett företag som karaktäriseras av ledorden engagerad, trygg och handlingskraftig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en spännande roll med arbetsuppgifter som verkligen genererar ett värde till slutkunden. Det finns goda karriärmöjligheter, utmanande uppgifter och en stimulerande arbetskultur. Du erbjuds ett gediget introduktionsprogram och stöd internt. Memira Eyecenters ledord är att varje anställd är en viktig lagspelare som arbetar mot ett gemensamt mål.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare har du alltid kunden i fokus. Du kommunicerar via mail och telefon med företagets dansktalande kunder. Du ger kunderna en bra service och hjälper dem att boka tid, svara på frågor, lämna information etc. Du har också nära kontakt med klinikerna i Danmark, där du samordnar tider för besök och aktiviteter. Internt kommer du att vara i kontakt med optiker, kirurger och klinikpersonal.

Rollen innebär också

Detta är en tillsvidareanställning hos Memira Eyecenter. Tjänsten är på dagtid, heltid med start så snart som möjligt. Placering kommer att vara på Memiras moderna kontor i Stockholm City. Under hösten 2020 flyttar Memira Eyecenter in i det nya Eye Center of Excellence vid Karolinska universitetssjukhuset - ett centrum där vård, forskning och utveckling inom ögonområdet stimuleras genom nära samverkan mellan akademin, offentliga och privata aktörer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en starka kommunikativa färdigheter och en talang för att skapa förtroende och mervärde för dina kunder. Du har några års erfarenhet av att arbetat med service och har en fallenhet för att kommunicera via telefon och mail. Inget krav på eftergymnasial utbildning. Du är ansvarstagande och vill bli en del i ett ambitiöst team, samtidigt som du motiveras av att arbeta självständigt för att nå dina mål. Som person är du noggrann, lösningsorienterad och målmedveten. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på danska och det är en fördel om du behärskar det svenska språket. Du har en trevlig och öppen attityd och engageras av att leverera ett värde till människor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Catarina Lennartsson
Telefon 076-869 64 85
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/