Dansktalande kundtjänst till Memira i Stockholm

Dansktalande kundtjänst till Memira i Stockholm

Vi rekryterar en dansktalande medarbetare till Memiras kundtjänst! Pratar du danska och har ett stort intresse för kundservice?

Vill du jobba inom kundservice och engageras du av att hjälpa människor? Motiveras du av en kommunikativ roll där du dagligen får tala danska? Då kan detta vara ett jobb för dig! Memira Eyecenter i Stockholm söker dig som vill jobba med kundtjänst på ett innovativt företag. Du erbjuds en roll med bra arbetsvillkor och frihet under ansvar. Låter detta lockande? Skicka in din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Memira kommer du få vara en del av ett ledande, innovativt företag där du får du dagligen får göra en skillnad för kunderna. Memira Eyecenter fortsätter att växa och det finns goda möjligheter till karriärutveckling då du jobbar med utmanande uppgifter i en stimulerande arbetskultur. Du kommer bli väl omhändertagen under din första tid och har många kollegor som stöttar sig - allt för att du ska känna dig välkommen och lära dig jobbet på bästa sätt. Företagets ledord är att varje anställd är en viktig lagspelare som arbetar mot ett gemensamt mål. Ja, du läste rätt - här har vi en härlig gemenskap som ställer upp för varandra!

Dina framtida arbetsuppgifter

Du får ett gediget introduktionsprogram då många av de inkommande samtalen kräver klinisk kunskap. Som dansktalande kundtjänst kommer du ha nära kontakt med dina kollegor på andra avdelningar, men också externa parter såsom kunder, optiker, kirurger och kliniker. Du kommer att:
  • Ta emot frågor från företagets dansktalande kunder via telefon och mejl (som rör kliniska ärenden)
  • Förbereda kunder inför undersökningar samt hjälpa dem med tidsbokning och annan koordinering inför besök
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här jobbet är på heltid, där du kommer jobba kontorstider. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Den första tiden kommer du jobba på Memiras moderna kontor i Uppsala. Under hösten 2020 flyttar Memira Eyecenter in i det nya Eye Center of Excellence vid Karolinska universitetssjukhuset, i Solna.

VEM ÄR DU?

För den här rollen tror vi att du:
  • har flytande kunskaper i danska (kan du dessutom prata svenska är det ett stort plus!)
  • du har jobbat med service av något slag tidigare (gärna över telefon)
  • har studerat minst på gymnasienivå (meriterande med eftergymnasial utbildning)
Som person ser vi att du är kommunikativ och lösningsorienterad samt att du tar stort ansvar över ditt arbete. Vidare motiveras du av att jobba självständigt mot uppsatta mål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Catarina Lennartsson
Telefon 076-869 64 85
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/