Säljare inom belysning till Meltron AB

Säljare inom belysning till Meltron AB

Säljare
Meltron söker nu en innovativ och målinriktad säljare med stort tekniskt intresse. Vi söker dig som motiveras av stor frihet med stark påverkningsgrad och som älskar att skapa långsiktiga relationer.

Meltron är ett belysningsföretag med teknisk spets och unika belysningsinnovationer. Vår vision är att med hjälp av våra produkter skydda människor och anläggningar genom unika belysningslösningar. Vi kombinerar utseende och design med hög säkerhet och har vad som efterfrågas för de mest krävande miljöerna.

Tjänsten
Du kommer att ansvara för försäljning av Metrons belysningsprodukter i Sverige. Arbetet innebär aktivt försäljningsarbete mot bygg- och industrisektorn. Du hjälper både kunder och prospekts att hitta rätt bland våra hållbara, miljömässiga och ekonomiska lösningar.
Förutsättningarna för att lyckas är goda och du har självklart supportfunktioner internt. Supporten innebär att du har full backup när det gäller t ex kundförfrågningar, offertunderlag eller teknik- och belysningsberäkningar. Du ska kunna ha fullt fokus på att genom närvaro hos kunden skapa affärer och bygga relationer. Lämplig bostadsort är från Gävle och ned till Malmö. Tjänsten innebär ca 20-40 övernattningar per år.

"Meltron är ett startup företag inom belysningsbranschen med 15 personer anställda i Finland, Vi befinner oss nu i en expansionsfas i Norra Europa, och behöver nu anställa säljare i bl.a. Sverige. Vi söker en person med ett brinnande intresse för försäljning och teknik, som vill vara med att utveckla framtida energieffektiva belysningslösningar.

Personen vi söker har ett inre driv och vill ha möjligheter att påverka företagets roll och affär framöver. Innovation och kreativitet är några av Meltrons ledord."
  • Ville Sistonen, CEO Meltron
Din profil
Vi söker dig som har en bakgrund inom försäljning, du har ett tekniskt intresse med kommersiellt fokus och besitter en entreprenörsanda. Din bakgrund kan vara allt ifrån el, automation, belysning eller närliggande branscher. Vi värderar dina personliga egenskaper högre än en specifik bakgrund. Som person är du utåtriktad, positiv och proaktiv och du lockas av att arbeta med framtidens teknik. Du har ett starkt eget driv och ser möjligheter där andra kanske ser hinder. Vi ser även att du är van att planera och strukturera ditt säljarbete.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Meltron är ett växande bolag med innovativa produktlösningar och vi etablerar oss nu på allvar i också Sverige. Vi kommer kunna erbjuda dig ett variationsrikt och ansvarfullt arbete med spännande utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innebär ett stimulerande och självständigt arbete med god marknadsmässig lön och för rätt individ, också flera konkurrenskraftiga förmåner.

Frågor om tjänsten
Urval sker löpande och tillsättning av tjänsten sker så snart vi träffat rätt person så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om du vill veta mer eller om du har några frågor kring tjänsten kontakta gärna Försäljningsdirektör Fredrik Johansson, 070 5362144.

Your browser does not support the video tag.

Meltron designar, tillverkar och säljer LED ljussystem baserade på multitekniska tillämpningar av elektronik, optik, termodynamik och nano-strukturer. "More than Just Light" betyder energieffektivitet, överlägsen ljuskvalitet, livscykelbesparingar, ökad produktivitet, säkerhet och hälsa. Meltron tillhandahåller högkvalitativa lösningar för de mest krävande miljöerna inom infrastruktur, industri och logistik.

Sökord: försäljningsingenjör, teknisk säljare, area manager, area sales manager, utesäljare, fältsäljare, representant, konsulent, belysning, lightning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 6 jan 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.