Ekonomiassistent till Melanders

Ekonomiassistent till Melanders

Är du en positiv lagspelare som har erfarenhet av kassaredovisning? Vi på Melanders har sedan första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall haft de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa som vår främsta drivkraft. Tack vare vår kärleksrelation till råvaror av yppersta kvalitet – oavsett om det handlar om kött, fisk, ost eller frukt och grönt – har det som en gång i tiden började med två passionerade bröder och en liten fiskdisk i Östermalmshallen idag vuxit till ett delikatessimperium med restauranger och butiker över hela Stockholm.

Vi växer och utöver bl.a. servicepersonal söker vi nu en ekonomiassistent som vill vara med på vår resa framåt!

Din roll
Som ekonomiassistent hos Melanders är du en viktig del i vår ekonomifunktion. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat leverantörsbetalningar, intern och extern kundfakturering samt lättare bokföring. Vidare är du behjälplig med uppgifter åt kollegor både på kontoret och i enheterna, samt agerar stöd via växeltelefon och på ekonomi-, info- och personalmail. Då vi har både restauranger och delikatessbutiker med kassasystem ingår även avstämning och bokföring av dagskassor i det dagliga arbetet.

Du välkomnas till vårt kontor i Alvik där du ingår i ekonomiteamet om åtta personer. Du rapporterar till ekonomichefen.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter i en roll som ekonomiassistent eller liknande. Du talar och skriver svenska flytande och känner långsiktigt ansvar för rollen.

Du kommer trivas som ekonomiassistent hos oss på Melanders om du är en positiv doer som är omtänksam, tar eget ansvar och vill ha roligt på jobbet. Vi är ett team som präglas av mentaliteten "alla hjälper alla" och "vi gör det här tillsammans", så vi ser att du är en prestigelös lagspelare för att passa in i vår grupp. Vidare är egenskaperna struktur och noggrannhet ord som beskriver dig.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 24 november 2019. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I din ansökan vill vi se ditt CV och ditt personliga brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, tel. 0727-474242.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 0727 - 47 42 42
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://melanders.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)