Redovisningsekonom till Mekonomen Group

Redovisningsekonom till Mekonomen Group

Nu söker Mekonomen ytterligare en stjärna till sitt redovisningsteam! Är du en noggrann redovisningsekonom som vill arbeta i en föränderlig miljö? Trivs du i en roll där du har möjlighet att utveckla arbetssätt och skapa struktur? Då kan internationella Mekonomen vara din framtida arbetsplats!

Vi söker dig som älskar siffror och redovisning samt trivs i en växande och entreprenörsdriven organisation. Här du får många kompetenta kollegor att bolla redovisningsfrågor med samt möjligheten att tillhöra ett glatt och trevligt team. Du blir en del av Nordens största bilservicekedja och får vara med på Mekonomens resa framåt. Bolaget befinner sig i en spännande fas, där de genom förvärv har fördubblat sin omsättning och är nu i behov av att utöka sin ekonomifunktion ytterligare. Här får du arbeta i ett företag med välkända produkter och starkt samhällsengagemang. Mekonomen sitter i fina och ljusa lokaler på huvudkontor vid Torsplan i centrala Stockholm

Om rollen
Som Redovisningsekonom på Mekonomen arbetar du med flertal olika arbetsuppgifter. Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna:
  • Månads- och årsbokslut samt rapportering
  • Löpande redovisning, konteringar och betalningar
  • Avstämning av koncernmellanhavanden
  • Årsredovisning och deklarationer
Vem är du?
Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du arbetat i Microsoft AX. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet som redovisningskonsult.

Som person är du självklart noggrann, strukturerar och ansvarstagande och gillar att arbeta flexibelt för att kunna leverera under perioder av hög arbetsbelastning. Du är prestigelös och positiv som person samt trivs i sammanhang av utveckling och förändring. Du trivs att samarbeta med andra, men kan samtidigt driva ditt egna arbete framåt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Mekonomen med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm på asa.schramm@mpya.se eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Mekonomen
Mekonomen Group gör billivet enklare och mer prisvärt för våra kunder. Det gör vi genom ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Koncernen består av norra Europas ledande bilservicekedjor; FTZ, Inter-Team, MECA, Mekonomen och Sørensen og Balchen. Vi har egen grossistverksamhet, över 450 butiker och över 3 300 verkstäder som verkar under koncernens varumärken.

För mer information, gå in på www.mekonomen.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)