Redovisningsekonom till Mekonomen Group

Redovisningsekonom till Mekonomen Group

Är du en noggrann redovisningsekonom som trivs i en föränderlig miljö? Trivs du i en roll där du har möjlighet att utveckla arbetssätt och skapa struktur? Då kan internationella Mekonomen vara din framtida arbetsplats!

Vi söker dig som älskar siffror och redovisning samt trivs i en växande och entreprenörsdriven organisation där du får vara en del av ett glatt och kreativt team. Du blir en del av Nordens största bilservicekedja och får vara med på Mekonomens resa framåt. Bolaget befinner i en spännande fas, där de genom förvärv har fördubblat sin omsättning och därför är i behov av att utöka sin ekonomifunktion. Du får arbeta i ett företag med välkända produkter och starkt samhällsengagemang. I denna roll rapporterar du till Teamledaren för GL och sitter i fina och ljusa lokaler på huvudkontor vid Torsplan i centrala Stockholm.

Om rollen

Som Redovisningsekonom på Mekonomen arbetar du med flertal olika arbetsuppgifter. Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifterna:
  • Månads- och årsbokslut samt rapportering
  • Löpande redovisning, konteringar och betalningar
  • Avstämning av koncernmellanhavanden
  • Årsredovisning och deklarationer
Vem är du?

Vi tror att du är redovisningsekonom med minst ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du arbetat i Microsoft AX. Det är även starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som redovisningskonsult eller av kassaredovisning.

Som person är du självklart noggrann, strukturerar och ansvarstagande och har en vana att arbeta flexibelt för att kunna leverera under perioder av hög arbetsbelastning. Du är prestigelös och positiv som person samt trivs i sammanhang av utveckling och förändring. Du trivs att samarbeta med andra, men kan samtidigt driva ditt eget arbete framåt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Mekonomen med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm på asa.schramm@mpya.se eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Mekonomen

Mekonomen Group gör billivet enklare och mer prisvärt för våra kunder. Det gör vi genom ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Koncernen består av norra Europas ledande bilservicekedjor; FTZ, Inter-Team, MECA, Mekonomen och Sørensen og Balchen. Vi har egen grossistverksamhet, över 450 butiker och över 3 300 verkstäder som verkar under koncernens varumärken.

För mer information, gå in på www.mekonomen.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 23 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!