Nattarbetande tungbilsmekaniker till Mekka Service

Nattarbetande tungbilsmekaniker till Mekka Service

Dina arbetsuppgifter

Som fordonstekniker/mekaniker hos Mekka Service kan du vara säker på att du alltid kommer lyckas utföra ett högkvalitativt arbete. Du kommer arbeta med kvalificerad felsökning, diagnostisering och reparation av både företagens interna fordonspark, samt externa kunders fordon. Här erbjuds du att arbeta i toppmodern miljö med endast det bästa på marknaden. Verksamheten drivs med engagerade medarbetare och här ser man på en långsiktighet i sina anställda! För att leverera den bästa servicen till sina kunder har Mekka Service generösa öppettider, och därför krävs det att du har möjlighet att arbeta natt. Arbetstiderna är förlagda natt söndag-torsdag i ett första skede, från kl 22 till kl 06. Detta kan komma att ändras i framtiden, beroende på vad som fungerar bäst för både dig och verksamheten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
  • Utbildad fordonstekniker/mekaniker eller
  • Motsvarande erfarenhet av felsökning diagnostisering och reparation av tunga fordon
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Flytande svenska i tal och skrift, god engelska i tal och skrift
  • Prestigelöst, noggrant och flexibelt förhållningssätt
  • Viljan och möjlighet att arbeta natt
Meriterande för tjänsten:
  • C- och/eller D-kort
  • AC-certifiering
  • Flerspråkig
Information och kontakt

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mekka Service med Wikan Personal Stockholm. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning hos Wikan Personal, därefter är ambitionen att Mekka Service tar över anställningen.

Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan annonsen löpt ut.

För frågor kring tjänsten eller anställningen, vänligen kontakta Mikaela Ahl, konsultchef, på 0738-603643 eller mikaela@wikan.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ahl
Telefon 08-540 827 43
Email Mejla Mikaela Ahl
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reparatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta i toppmodern verkstadsmiljö med kompetenta och engagerade kollegor?

Tungbilsbranschen är en av Sveriges viktigaste branscher, och här får du möjlighet att fortsatt hålla en hög kvalité på våra vägar. Nu söker Mekka Service i Länna 2 duktiga och pålitliga fordonstekniker med inriktning på tunga fordon.

Mekka Service ingår i Mekka Traffic-koncernen och finns i dagsläget på 16 orter, alla med marknadens mest moderna och tilltalande verkstäder. Förutom skade- och serviceverkstad erbjuder Mekka Service även tvätthallar och uppställningsplatser. Den röda tråden i verksamheten är kvalité, säkerhet och engagerad personal. Du kommer jobba i en tight grupp där teamkänslan betyder väldigt mycket. Bussar är det vanligaste förekommande fordonstypen bland kunderna men de flesta typer av fordon kommer förekomma. Att vilja och kunna utvecklas tar dig hos oss längre än motsatsen.