Är du säljare idag och vill gå mot en karriär i bemanning?

Är du säljare idag och vill gå mot en karriär i bemanning?

För att fortsätta utvecklas behöver vi bli fler - nu söker vi en konsultchef med säljansvar till Medkomp. Vill du växa tillsammans med oss?

Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för socionomer, sjuksköterskor, läkare och att alltid leverera kvalitet. Vårt absolut främsta mål är att erbjuda en anställning och en tjänst som är mer än det förväntade.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Medkomps konsultverksamhet. Detta innebär att du hanterar allt från första kontakt med kandidat till avtal och konsultadministration. I rollen kommer du att ha kontakt med både kunder och konsulter runt om i landet. Mestadels av kontakten kommer att ske på telefon där du säljer in Medkomp till blivande konsulter och ansvarar för förhandling med kandidater. Du kommer att ha stort eget ansvar och mandat, samtidigt som du blir en del av ett starkt team med målet att tillsammans bygga ett attraktivt varumärke.
Du arbetar i en bred roll där du har du fullt kund- och bemanningsansvar, vilket bl.a. innebär att du:
  • Skapar kontakt och bygger nätverk med socionomer, sjuksköterskor och läkare som kan bli kommande konsulter
  • Kontaktar och bygger relationer med våra kunder
  • Schemalägger konsulter och ansvarar för attestering av tidrapporter och fakturor
  • Genomför intervjuer, tar in referenser och gör bakgrundskontroller på sökande och underkonsulter
Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med försäljning och som är van att använda telefonen som redskap. För att lyckas i rollen har du ett intresse för affärer där du är en duktig relationsbyggare och förhandlare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med bemanningstjänster, men inget krav.

Eftersom du blir en nyckelperson i vårt team, lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du trivs i en dynamisk och affärsorienterad miljö. För att lyckas i rollen ser vi att du är orädd, förtroendeingivande och kommunikativ. Du brinner för affärer där du är duktig på att anpassa din försäljning efter kandidat. Du är ambitiös, självgående och duktig på att tänka utanför boxen och arbeta kreativt. Tjänsten kräver även att du är strukturerad, affärsorienterad och tydlig i din kommunikation.

Vi erbjuder

Är du rätt person för oss erbjuder vi dig möjligheten att vara med och utveckla Medkomps konsultverksamhet. Vi vill erbjuda dig fantastiska kollegor och en tjänst som överträffar dina förväntningar och ger dig rum att växa! Du kommer att vara del av ett ungt och växande bolag med lokaler på Stureplan.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amanda Rietz på 0769- 48 06 16 eller amanda.rietz@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Mer info
Kontaktperson Amanda Rietz
Telefon 0769-48 06 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 24 okt (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.