Driven Säljare sökes till bolag i Bonnierkoncernen

Driven Säljare sökes till bolag i Bonnierkoncernen

Dina arbetsuppgifter

Är du redo för nya utmaningar och lockas av en variationsrik säljroll i ett spännande bolag? Då kan vi ha rollen för dig.

Vår kund Mediafy behöver utöka sitt team av duktiga företagssäljare av deras presentkortsprodukt. Presentkorten har ett av Sveriges bredaste utbud av upplevelser, prylar för kök och hem, delikatesser, filmer, ljudböcker, pockets och tidningsprenumerationer. Samtliga från välkända varumärken. Målet är att alltid kunna skräddarsy lösningar efter kundens önskemål!

Du kommer från start erhålla en egen kundportfölj med både befintliga- och potentiella kunder att bearbeta. Du arbetar mot en individuell budget och rapporterar till deras Försäljningschef. Du kommer bli en del av ett härligt team som sitter i fina ljusa lokaler i centrala Stockholm.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare kundrelaterad arbetslivserfarenhet och gärna i en säljande roll. Du är van vid större affärer och kan kommunicera affärsmässigt i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av längre säljcykler så är det meriterande.

Du är flytande i tal och skrift i svenska och du behärskar Officepaketet. Då det kan förekomma resor så behöver du ha B-körkort.

Som person så är du driven, positiv och social, du har lätt för att skapa relationer och eftersträvar alltid en personlig försäljning. Du ser möjligheter och motiveras av att nå både dina individuella likväl som företagets mål.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mediafy med dotterbolag finns i hela Norden och ingår i Bonnierkoncernen.

Mediafy är en av de största aktörerna i Sverige inom presentkort med en stark tillväxt. Du får mycket trevliga och drivna kollegor och chefer som lägger stor vikt vid personlig utveckling och ger dig de verktyg du behöver för att lyckas.

Mediafy erbjuder generöst friskvårdsbidrag, pension och andra förmånliga villkor.