Gruppchef till MedHelp

Gruppchef till MedHelp

Tycker du eHälsa låter intressant? Är du en trygg ledare som är intresserad av ett platschefsansvar? Då har vi tjänsten för dig.

Till MedHelp AB söker vi nu en platschef till företagets produktion, dvs du blir chef för ca 22 sjuksköterskor i sjukvårdsrådgivningen. Ditt arbete går ut på att styra den dagliga verksamheten samt sköta budget- och planeringsarbete. Vi söker dig som har erfarenhet som chef och som är närvarande i sitt ledarskap. För att kunna söka den här tjänsten är det ett krav att du själv är sjuksköterska.

Tjänsten är heltid och tillsvidare och MedHelp sitter i nya fina lokaler i Marievik. Välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord: Kontorschef, sjuksköterska, ledarskap, verksamhetschef, sjukvård, chefsjuksköterska, vårdchef

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att få individ och grupp att utvecklas samt att säkerställa en god leverans för avdelningen. Vi tror att du som söker är en trygg person med ett pragmatiskt sätt att ta dig an utmaningar. För dig är det en självklarhet att ha lyhördhet för gruppen och organisationens mål. Du har fullt personalansvar och sköter löpande uppgifter som tex medarbetar- och lönesamtal. Du bidrar också till att skapa en god arbetsmiljö och du utför ett inspirerande ledarskap som leder till en tydlighet kring uppdrag, roller och ansvar. Du stimulerar till samarbete och kreativitet som gör att medarbetarna kan fortsätta att trivas på jobbet, helt enkelt.

Övriga ansvar:
  • bemanning och arbetsschema
  • övergripande ansvar för arbetsmiljö
  • resultatansvar
  • sköta rapportering
  • budgetansvar
Du ingår i gruppen för produktionsledning och rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

Erfarenheter

Vi söker dig som har minst tre års tidigare erfarenhet av en liknande roll i ledande befattning. Du trivs i rollen som ledare. Du som söker är sjuksköterska, detta är ett krav då bedömning av sjukvårdskunskaper samt begrepp inom vårdapparaten är nödvändiga kunskaper för att kunna utföra ett bra arbete i den här rollen.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl avseende tal och skrift i svenska och engelska. Som person är du engagerad och en bra lyssnare. Vidare tror vi att du är strukturerad och bra på att sätta mål samt följa upp dem.

Om MedHelp

MedHelp hjälper företag, organisationer och flera landsting med smarta tjänster där sjuksköterskor bidrar med kunskap och kompetens på distans. T.ex. är vi underleverantör för 1177 Vårdguiden avseende ca 30 % av Sveriges befolkning och vi var först med tjänsten Sjuk- och Friskanmälan som hjälper hundratusentals anställda när de är krassliga. Vi är ledande i denna bransch och har en hel del spännande teknik till vår hjälp. Tjänsterna säljs och levereras i nuläget på den svenska marknaden men öppningarna och planerna finns för internationell expansion framförallt när det gäller eHälsa.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.