Mecon Bygg söker fler arbetsledare

Mecon Bygg söker fler arbetsledare

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar? Är du en ansvarsfull person som drivs av utmaningar? Då kan du vara Mecon Byggs nya arbetsledare inom nyproduktion!

Som arbetsledare hos Mecon Bygg arbetar du med planering och förberedelser för att skapa ordning i produktionen. Tjänsten innehåller mycket problemlösning och samarbete med UE, du planerar för god säkerhet och bevakar att regler och arbetsrutiner för arbetsplatsen efterlevs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande kontakt med platschefer och leverantörer.
  • Rapportering av framdriften på arbetsplatsen.
  • Samordna projektets olika delar med UE genom uppstartsmöten, inskrivning av personal, arbetsberedning, genomgång av riskanalyser, tillstånd heta arbeten etc.
  • Upprätta tidplan inkl leveransplan och beställning av material.
  • Samordna, leda och följa upp produktionen och dokumentation..
  • Genomföra och/eller delta vid KMA-ronder.
  • Löpande administration.
Krav på person

Du som söker denna tjänst har en fullständig gymnasieutbildning samt branscherfarenhet från husproduktion. Vi ser att du tidigare har arbetat i ledande position som arbetsledare eller förman. Vidare har du god kunskap inom entreprenadavtal och juridik. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

Dina personliga egenskaper väger tungt och för att passa hos Mecon Bygg bör du vara en engagerad, affärsmässig, relationsskapande, drivande och lösningsorienterad person.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Plats: Arbetsområde Storstockholm, huvudkontor på Lindetorpsvägen 11 i Johanneshov

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Arbetsledare Bygg Nyproduktion Totalentreprenad Nybyggnation Entreprenad
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mecon Bygg AB bildades 1999 och arbetar med stora totalentreprenader i form av flerbostadshus i Stockholm & Uppsala. Företaget präglas av affärsmässighet med en platt och effektiv organisation med korta beslutsvägar. Framgången har bland annat präglats av en långsiktig relation med beställaren, gedigen byggkunskap, förmågan att se projektets hela ekonomi även utifrån beställarens perspektiv, konkurrensutsättning av UE och internationella inköp. Mecon Bygg AB Mecon bygg ab omsätter 620 miljoner (2018) och är moderbolaget i en koncern bestående av flera företag med totalt 45 anställda. En del av koncernen är Mecon bostad som utgör en mindre del av verksamheten som är under utveckling som projekterar och producerar bostäder i egen regi.