Vi söker Platschefer till Mecon Bygg AB

Vi söker Platschefer till Mecon Bygg AB

Tjänstebeskrivning

I takt med att Mecon Bygg AB expanderar söker vi nu en erfaren platschef inom nyproduktion. Om du är en person som tycker om att arbeta brett och vill komma till ett företag som värnar om utveckling, då är Mecon Bygg AB rätt för dig!

Som platschef hos Mecon Bygg AB är du ansvarig för att leda och styra produktionen på byggarbetsplatsen. Du kommer att planera, samordna och följa upp produktionsarbetet för att säkerställa slutleverans mot kund enligt upprättat avtal. Du planerar för god säkerhet och bevakar att regler och arbetsrutiner följs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Planera, dokumentera och organisera arbetsplatsen tillsammans med arbetsledningen.
  • Leda och delta i byggmöten och UE-möten.
  • Kommunicera och informera, samt hantera konflikter.
  • Löpande uppföljning med arbetsledningen.
  • Kvalitets- och miljöstyrning av produktion med kontroll, provning och slutdokumentation.
  • Rapportering.
  • Handlägga uppgifter inom ansvaret för BAS-U.
  • Ansvara för, planera och följa upp projektets ekonomi.
Krav på person

Du som söker denna tjänst har en fullständig gymnasieutbildning samt har arbetat som arbetsledare eller platschef inom nyproduktion i några år. Vidare har du god kunskap inom entreprenadavtal och juridik. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

Dina personliga egenskaper väger tungt och för att passa hos Mecon Bygg bör du vara en affärsmässig, engagerad, relationsskapande, drivande och lösningsorienterad person.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan.
Plats: Lindetorpsvägen 11, Johanneshov.

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mecon Bygg AB bildades 1999 och arbetar med stora totalentreprenader i form av flerbostadshus i Stockholm & Uppsala. Företaget präglas av affärsmässighet med en platt och effektiv organisation med korta beslutsvägar. Framgången har bland annat präglats av en långsiktig relation med beställaren, gedigen byggkunskap, förmågan att se projektets hela ekonomi även utifrån beställarens perspektiv, konkurrensutsättning av UE och internationella inköp. Mecon bygg ab omsätter 620 miljoner (2018) och är moderbolaget i en koncern bestående av flera företag med totalt 45 anställda. En del av koncernen är Mecon bostad som utgör en mindre del av verksamheten som är under utveckling som projekterar och producerar bostäder i egen regi.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Platschef Arbetsledare Bygg Nyproduktion Totalentreprenad Nybyggnation Entreprenad