Arbetsledare till Mecon Bygg AB

Arbetsledare till Mecon Bygg AB

Vill du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar? Är du en ansvarsfull person som drivs av utmaningar? Då kan du vara Mecon Byggs nya arbetsledare inom nyproduktion!

Tjänstebeskrivning
Som arbetsledare hos Mecon Bygg arbetar du med planering och förberedelser för att skapa ordning i produktionen. Tjänsten innehåller mycket problemlösning och samarbete med UE, du planerar för god säkerhet och bevakar att regler och arbetsrutiner för arbetsplatsen efterlevs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande kontakt med platschefer och leverantörer.
  • Rapportering av framdriften på arbetsplatsen.
  • Samordna projektets olika delar med UE genom att bland annat delta och ansvara för uppstartsmöten, inskrivning av personal, arbetsberedning, genomgång av riskanalyser, tillstånd heta arbeten etc.
  • Upprätta tidplan inkl leveransplan och beställning av material.
  • Samordna, leda och följa upp produktionen och dokumentation..
  • Genomföra och/eller delta vid KMA-ronder.
  • Löpande administration.
KRAV PÅ PERSON
Du som söker denna tjänst har en fullständig gymnasieutbildning samt branscherfarenhet från husproduktion. Vi ser att du tidigare har arbetat i ledande position som arbetsledare eller förman. Vidare har du god kunskap inom entreprenadavtal och juridik. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

Dina personliga egenskaper väger tungt och för att passa hos Mecon Bygg bör du vara en engagerad, affärsmässig, relationsskapande, drivande och lösningsorienterad person.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Plats: Arbetsområde Storstockholm, huvudkontor på Lindetorpsvägen 11 i Johanneshov

Om företaget
Mecon Bygg AB bildades 1999 och arbetar med stora totalentreprenader i form av flerbostadshus i Stockholm & Uppsala. Företaget präglas av affärsmässighet med en platt och effektiv organisation med korta beslutsvägar. Framgången har bland annat präglats av en långsiktig relation med beställaren, gedigen byggkunskap, förmågan att se projektets hela ekonomi även utifrån beställarens perspektiv, konkurrensutsättning av UE och internationella inköp. Mecon Bygg AB Mecon bygg ab omsätter 620 miljoner (2018) och är moderbolaget i en koncern bestående av flera företag med totalt 45 anställda. En del av koncernen är Mecon bostad som utgör en mindre del av verksamheten som är under utveckling som projekterar och producerar bostäder i egen regi.

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Arbetsledare Bygg Nyproduktion Totalentreprenad Nybyggnation Entreprenad

Om performiq
I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.