Trafikvakt / Vägvakt sökes

Trafikvakt / Vägvakt sökes

Som trafikvakt kommer du att arbeta med trafikreglering i olika former både internt och som uthyrd personal hos vår kund. I yrket förekommer mycket kontakt med allmänheten och trafikanter, därför behöver du vara en positiv person, en problemlösare med god socialkompetens. Kvälls- och nattarbete kan förekomma, även tunga lyft och fysiskt ansträngande arbete kan förekomma på arbetsplatsen som du är stationerad vid.

Vi söker dig som är noggrann, anpassningsbar (komma in med kort varsel), har en gymnasieexamen och som gillar varierande arbetsuppgifter, då trafikvakter även kan få hjälpa till med material hos kund. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra, är social, men har även inga problem att jobba självständigt.

  • Svenska i tal är ett krav
  • B-C kort är meriterande
Mer info
Kontaktperson Emma Nikkinen
Telefon 0812150624
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://meagta.se
Sista ansökningsdag 5 maj (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Meag Ta är ett uthyrningsföretag som kan bistå med ett brett utbud av material- och tjänster inom väg. Detta för att vi ska kunna ha en bra säkerhet ute i trafiken för alla trafikanter och en bra arbetsmiljö för arbetarna. Meag Ta har en lång erfarenhet inom den här branschen.