Contract Manager till McDonald's, Stockholm

Contract Manager till McDonald's, Stockholm

Har du ett intresse för affärsjuridik och erfarenhet av avtalshantering? Är du dessutom engagerad, noggrann och brinner för att utveckla processer? Då kan tjänsten som Contract Manager i McDonalds´s nya nordiska organisation vara rätt nästa steg för dig!

Om tjänsten

Nu söker vi en Contract Manager till McDonalds´s nordiska franchiseavdelning. I denna roll arbetar du nära bolagets jurist samt andra delar av verksamheten såsom ekonomi, real estate och operations.

Du kommer bland annat att ansvara för avtalsförvaltning, registrering och arkivering, statistik, och enklare rapportering. Uppgifter av mer juridisk karaktär såsom att bistå franchiseavdelningen med handläggning av ärenden, upprätta avtal utifrån avtalsmallar samt kontraktsdatabashantering kommer också att ingå i rollen. Vi ser gärna att du vill ta mer ansvar gentemot franchisetagaren och exempelvis genomföra avtalsgenomgångar med dem.

I tjänsten ingår även ansvar för att avtalsförvaltning sker på ett säkert och strukturerat sätt och du kommer även att överse och utveckla processer för avtalsförvaltningen. Det kan handla om skapande av rutiner och riktlinjer för hur avtal skall förvaras och hanteras men också om utveckling av datoriserat avtalsstöd för att hantera påminnelser, avtalstider med flera frågor som regelmässigt uppkommer under avtalsperioden.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha ett par års erfarenhet av en liknande tjänst, såsom contract manager, avtalsförvaltare eller paralegal. Vi ser gärna att du är kunnig inom affärsjuridik och fastighets-/hyresavtal samt har erfarenhet från kontraktsdatabashantering. Är du utbildad paralegal eller har annan relevant eftergymnasial utbildning är även det meriterande. Då organisationen är nordisk, är mycket goda kunskaper i engelska ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad och serviceminded och som trivs i en roll med många kontaktytor, såväl internt som extern. Du utför ditt arbete noggrant och strukturerat och skapar även struktur för det gemensamma arbetet, där du ser behov. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med att arbeta i team. Ett flexibelt förhållningssätt, engagemang och initiativförmåga är alla egenskaper som värderas högt inom organisationen.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar McDonalds´s med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emily Wadman på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: legal assistant, juridisk handläggare, juristassistent, avtalshandläggare, avtalscontroller, agreement controller, avtalsadministratör, kontraktsförvaltare, avtalsansvarig, avtalsdatabaser
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 27 feb 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald's Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald's har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.