Whirlpool Nordics Technical Service Team

Whirlpool Nordics Technical Service Team

Whirlpool Nordics Technical Service Team söker sin nästa kollega i Stockholmsområdet

Vad du kommer att göra:
Som en del av Whirlpool Nordics Technical Service Team får du arbeta i en inspirerande internationell miljö där du är en av fem Service Experter och innehar ansvarsområden inom tekniska ärenden mot Whirlpools Service Partners i Norden.

Din vardag är högst variationsrik med komplexa som enklare ärenden inom administration, Customer Claim hantering, teknisk support via telefon och mail, dokumentation samt driva & utveckla processer kopplat till Whirlpools världsledande tekniska produkter.

Tjänster erbjuder dig mycket eget ansvar där du även samarbetar med interna avdelningar och har goda utvecklingsmöjligheter.

Bakgrund
Erfarenhet av teknisk support och/eller kundservice är något vi ser du har arbetat eller arbetar med idag. Vidare söker vi dig som har relevant teknisk intresse och en god grundläggande förståelse.
  • Serviceinriktad, driven och motiveras av problemlösning
  • Teamorienterad och gillar att arbeta med ständiga förbättringar
  • Grundläggande kunskaper inom teknik/el/mekanik
  • Grundläggande kunskaper i MS Office
  • Flytande i tal och skrift inom Svenska. Talar du ett annat Nordiskt språk är detta meriterande.
Vidare motiveras du av kontinuerlig kompetensutveckling och goda karriärmöjligheter nationellt som internationellt. I tjänsten genomgår du en gedigen utbildning via Whirlpool Corporation.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Whirlpool är nummer ett för vitvaror tillverkaren i världen, med cirka $ 20 miljarder i omsättning, 100.000 anställda och 70 tillverknings- och teknologi forskningscenters över hela världen. Whirlpool Corporations europeiska verksamhet ligger i Comerio (VA), Italien. Whirlpool Nordic säljer cirka 700 000 produkter varje år och är verksamt i de 4 nordiska länderna: Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Stockholm ligger det Nordiska huvudkontoret.

På Whirlpool arbetar vi aktivt med att utveckla våra medarbetare till att trivas i sina positioner och växa inom företaget. Vi är ett trevligt och sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans och vill att du ska satsa på oss lika mycket som vi satsar på dig!

Låter denna tjänst intressent? Sök redan idag då urval sker löpande!