Vill du jobba som influencer?

Vill du jobba som influencer?

VILL DU JOBBA SOM INFLUENCER?
Nu har du möjligheten att bygga ditt varumärke, bredda din meritlista, profilera dig och knyta viktiga kontakter inför din fortsatta karriär. Samtidigt hjälper du andra att hitta sina drömjobb. Tillsammans med oss på Work and Passion skapar du framtidens arbetstillfällen och vi ger dig såklart betalt som vilket annat jobb som helst, bara lite bättre och lite roligare.

Du blir vår främsta kontakt i sociala medier, irl och digitalt. Du får fria tyglar att forma din egen tid för att hitta personer att karriärscoacha. Vi önskar att du finns där kandidaterna är. Se det som ett extrajobb på dina villkor - så mycket du vill jobba, när helst det passar dig. Ditt uppdrag är att headhunta folk och tipsa dem om innovativa sätt att söka jobb på.

Uppdraget startar tidigast 1 februari med en tvådagars crash course där du får träffa ledande profiler inom innovativ rekrytering, marknadsföring och sociala medier för att du ska få en så flygande och bra start som möjligt.

Ansök genom att skapa en profil på wappare.se, ange Influencer som titel på din profil. Urval sker löpande så se till att registrera dig direkt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 19 feb (28 dagar kvar)