Verksamhetschef

Verksamhetschef

Verksamhetschef till ett nytänkande företag
Vill du vara med och leda, utveckla och tänka nytt inom ekonomi, ledning och styrning? Vill du arbeta på ett nytänkande företag som förespråkar digitalisering i Stockholm? Då kan detta vara jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
För vår kunds räkning söker vi nu en verksamhetschef. Du kommer ha en nyckelroll inom företaget med personalansvar. Till din hjälp har du teamledare som arbetsleder de olika teamen. Som verksamhetschef kommer du implementera utvecklingsplaner, KPI:er, kravställning samt uppföljning. En stor del av ditt dagliga arbete innefattar att analysera affärer, vad som är lönsamt och mindre lönsamt samt vad företaget ska fokusera på. Hur företaget ska marknadsföra sig samt vilket kundfokus de ska ha. Du arbetar ständigt med att upprätthålla företagskultur, mål och visioner. Arbetet kommer vara både utmanande och varierande. Du ingår i ledningsgruppen där du har en viktig roll i det strategiska arbetet. Utöver detta ansvarar du för arbetsmiljö, strategisk kompetensförsörjning, uppföljning av verksamheten, implementering av relevanta processer, budgetansvar samt ansvar för att överenskommen leverans fungerar.

Du kommer ingå i ett härligt gäng om 25-30 anställda som sitter i fina lokaler nära Stureplan.

Start: Omgående

Urval: Urval sker löpande vilket innebär att vi gärna träffar dig redan idag!

Din profil

Vi söker dig som tar initiativ, arbetar utåtriktat och kontaktskapande samt tänker nytt. Du är bra på att analysera, tänka strategiskt, se till helheten och lyhört skapa effektiva lösningar. Du brinner för ledarskap, att uppmärksamma varje medarbetare är en självklarhet för dig. Du visar på gott föredöme och är mån om att agera utefter företagskulturen.

Du trivs bra med att sätta strukturer och mål inom företaget. Följa upp både på individ och gruppnivå. Sist men inte minst brinner du för lönsamma affärer.

Om Maxkometens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Koncernbolaget MoxieTech Group AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXI och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (10 dagar kvar)