Testautomatiserare till Polystar

Testautomatiserare till Polystar

Vi söker en Testautomatiserare till Polystars utvecklingsavdelning i Stockholm!
Polystar är marknadsledande inom analys, tjänster och produkter förökad nätverksprestanda, och hjälper telekomföretag världen över att optimera kundupplevelsen. Polystar utvecklar framtidens analysverktyg och komplexa produkter inom mobil telekom. Här får du jobba i tvärfunktionella team och ta del av hela utvecklingskedjan från kravställning till färdig produkt.

Om tjänsten
Polystar strävar hela tiden mot att öka deras testautomatisering och vill därför stärka deras kompetens inom automatiserad systemverifiering och installation i en virtualiserad miljö.

Produkterna har traditionellt exekverat på "bare metal" servrar men övergår nu successivt till att installera på någon form av hypervisor som tex. ESXi eller KVM vilken ställer specifika krav på produkterna. Polystar använder agila metoder och deras utvecklingsteam är självförsörjande och tvärfunktionella med mycket egen frihet och ansvar.

För att lyckas i teamet behöver du erfarenhet av större och prestandakrävande system. Polystar använder teknologier som C, Java, Python, Perl, Linux (CentOS), MongoDB och MariaDB (SQL).

Vem söker vi?
Vi söker dig som är erfaren inom testautomatisering med bakgrund från system som bearbetar stora datamängder, gärna inom telekomområdet, bank eller från andra transaktionsintensiva miljöer med höga krav på prestanda och användarvänlighet.

För att att lyckas i roller ser vi att att du brinner för testautomatisering och gillar utmaningen med komplexa system. Vi ser även att du har erfarenhet av programmering och scriptspråk samt vana att jobba med Linux och SQL. Erfarenhet av deployment i virtuella miljöer (ESXi/KVM) samt Ansible är starkt meriterande.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en kreativ, förändringsdriven och inte minst teknikintensiv organisation. Du är initiativrik och triggas av tekniken bakom lösningen. Du har förmåga att samarbeta i team och driva arbetet framåt. Dessutom har du en ödmjuk och prestigelös attityd där du gärna delar med dig av din kunskap till dina kollegor. Hos Polystar får du möjlighet att ta stort eget ansvar och utvecklas vidare i din roll. Du kommer att arbeta på Polystars nya fina huvudkontor i Hammarby Sjöstad.

Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in en ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande.

Vill du veta mer?
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Hedin, 073 056 55 54. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 apr (17 dagar kvar)