Testare sökes till Knowit Dataunit!

Testare sökes till Knowit Dataunit!

Knowit Dataunit söker en testare!

Välkommen till Knowit Dataunit! Vi är ett innovativt, modernt och jämställt konsultbolag som arbetar tillsammans för att leverera de bästa lösningarna för våra kunder. Hos Knowit får du växa och arbeta tillsammans med kunniga kollegor samtidigt som du är med och gör skillnad i samhället.

Dina arbetsuppgifter:
Vi har hjälpt kunder med lösningar inom försvarssystem i mer än 25 år och söker nu en testare till vårt team. Våra kunder kommer till oss när de är i behov av system som har höga krav på tillgänglighet och som används i krävande miljöer. Vi arbetar i projektteam med strukturerade processer och även i projekt med ett agilt arbetssätt. Du kommer ansvara för att testa de olika hård- och mjukvarusystemen som utvecklats för viktiga delar inom bland annat Försvaret. I testningens olika faser inbegriper arbetsuppgifterna också att skriva testfall och att noggrant dokumentera dessa, samt att till stor del underhålla och ansvara för den egna testmiljön.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en person som drivs av att skapa kundnytta och har alltid kundens bästa i fokus. Ansvarstagande och noggrannhet är ytterligare några av dina ledord. Vi tror att du gillar teknik, distribuerade system och testmiljöer med hårdvara av olika slag. Du trivs med att arbeta i team, samverka med andra och delar gärna med dig av din kunskap. Du är mycket noggrann och har stor respekt för struktur och rutiner, samt har en fallenhet för att skriva och dokumentera.

Vi söker dig som har:
  • 1-2 års erfarenhet av test- och kvalitetsarbete med inriktning mot testdesign och tekniska tester
  • Att du har förståelse för programmering i något av språken C#, C++, Java eller Python
  • Högskoleutbildning med inriktning mot Teknik och Data
  • Goda kunskaper i att dokumentera på svenska
  • Svenskt medborgarskap då arbetet kan innebära kontakt med försvarssekretess
Att jobba på Knowit:
Vad kan vi erbjuda dig? Härliga kollegor, kreativt arbete, intressanta kunder, utrymme för att dela med sig av kunskap och möjlighet till personlig utveckling. Vi värdesätter en trygg och öppen kultur och tycker det är viktigt att våra medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid.

Som anställd på Knowit Dataunit kommer du få ta del av flera förmåner så som friskvård, privat vårdförsäkring, bra pensionslösning, möjlighet att ta del av förmånliga försäkringsprogram samt vinstdelning.

Anställningen inleds med anställning på Rekrytering- och bemanningsföretaget Maxkompetens (se mer info nedan) där du också har tillgång till förmåner som generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring.

Vill du bli en av oss?

Vänta inte med att söka då tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt kandidat hittas.

Övrig information

Placeringsort: Stockholm

Start: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare, 6 månaders provanställning via Maxkompetens

Arbetstid: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Knowit Dataunit har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare Sandra Jarsäter på mail för mer information.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.